‘Badehotellet’-stjerne afslører: Det skal hun nu

Kamille Isaksen

3 uger siden

|

17/06/2024
Underholdning
Foto: Mike Kollöffel/TV 2.
Foto: Mike Kollöffel/TV 2.
'Badehotellet'-stjerne løfter sløret for nyt projekt.

Dagens topnyheder

Der var nok mange danskere, der sørgmodigt så det sidste afsnit af den elskede TV 2-serie ‘Badehotellet’.

Den elskede dramaserie 'Badehotellet' sluttede for nylig efter hele 10 sæsoner, og afslutningen markerede enden på en æra for både seerne og skuespillerne.

Amalie Dollerup, som spillede den charmerende overklassepige Amanda, har efter 11 år på showet oplevet en blanding af vemod og taknemmelighed over at sige farvel til en stor del af sit liv og karriere.

Det skriver HER&NU

Efter så lang tid med et fast projekt, står spørgsmålet om, hvad der nu skal ske, naturligt nok højt på dagsordenen for den 38-årige skuespiller. Amalie lægger ikke skjul på, at hun overvejer forskellige muligheder, herunder en tilbagevenden til revy, som hun tidligere har haft succes med, da hun i 2018 var en del af ‘Cirkusrevyen’.

Men det er ikke revyscenen, der fylder hendes kalender lige nu. Amalie er nemlig i gang med optagelserne til en ny tv-serie.

Selvom hun endnu ikke kan afsløre mange detaljer om det nye projekt, antyder Amalie, at det vil indeholde musikalske elementer: “Jeg elsker de musikalske opgaver, jeg får, og jeg vil gerne lave mere af det,” sagde hun smilende og tilføjede, at hendes fremtidige arbejde vil bevæge sig i denne retning.

Så ‘Badehotellet’-fans kan godt begynde at glæde sig til et gensyn med den folkekære skuespiller.