Bagedyst-deltager jubler: "Den er god nok"

I 2018 bagte Jasmin Gabay sig til en finaleplads i Den store bagedyst på DR. Her ses hun med de to andre finalister: Emil Obel Pedersen og Jon Edlund. Foto: DR 1.

Den tidligere Bagedyst-deltager afslører en stor nyhed.

Jasmin Gabay blev kendt af danskerne, da hun bagte sig til en finaleplads i Den store bagedyst i 2018. Med store smil og grin imponerede hun dommerne med farverige kager og søde sager. Nu har den 31-årige sangerinde endnu en grund til at smile. Hun er nemlig gravid. Det afslører hun i et opslag på Instagram, hvor den kommende far og kæreste, Niclas Bardeleben, og sønnen Jonathan også er med.

Læs også

Nedtur for Keld og Hilda: Det har kostet

“Ja, den er god nok. Så kan vi vist ikke holde det for os selv længere. Jeg ville meget gerne have kunne ha’ delt det med jer fra start. Der er desværre en masse private forhold, som gør, at det ikke var muligt. Men nu er det ude, og jeg håber, I tager godt imod os og vores proces,” skriver hun og uddyber, at de glæder sig til sommeren. 

“Vi bliver fire til sommer og Niclas, Jonathan og jeg glæder os,” slår hun fast.

Foto: Instagram / Jasmin Gabay

Parret har været sammen i lidt over to år, og nu kan de se frem til at blive forældre sammen. Sønnen Jonathan er fra et tidligere forhold.

“Man vælger kærligheden”

På Instagram deler Jasmin Gabay mange tanker med sine følgere, og hun har tidligere fortalt, at hun ikke tror på ‘the one’.

“Jeg har talt en del om det før. Jeg tror ikke på “the one”. Jeg tror på, at man vælger hinanden. Jeg tror at voksenkærlighed handler om værdier, valg og respekt. Det lyder måske usexet, men det synes jeg egentlig slet ikke det er. Filmisk kærlighed er lavet over forelskelse og, dont get me wrong, det er da også meget dejligt,” forklarer hun. Hun tror på, at hun har valgt rigtigt. 

“Jeg stoler på, at han er der for mig, også i det svære og jeg ved at jeg vil ham. Hele ham. Både i alt det fantastiske han er, men også hans ar og fejl og mangler. For mig giver det mening - Det er at elske og det har jeg valgt med ham,” skriver hun i det personlige opslag. 

Læs også

Fie Laursen raser ud på kendisser i Dubai

 

 

 

 

Dagens Gossip