Baywatch-babe viser sig frem under bruseren: Overlader næsten intet til fantasien

15/09/2023 18:22

Nicolai Busekist

Underholdning
Foto: Skærmbillede/Baywatch
Foto: Skærmbillede/Baywatch
Den tidligere Baywatch-stjerne Donna D'Errico har delt et pikant billede, hvor hun har overladt meget lidt til fantasien.

Mest læste i dag

Donna D'Errico har endnu engang bevist, at hun stadig ser fantastisk ud. Denne gang har hun delt et billede af sig selv, hvor hun poserer i en brusekabine.

På billedet ser man, at den i dag 55-årige tidligere skuespiller poserer med siden til kameraet, mens hun står med hænderne op mod væggen. Ansigtet har hun drejet mod kameraet, som hun kigger direkte mod.

Selvom hun befinder sig under bruseren, ser det ud til, at Baywatch-stjernen har makeup. Dermed formår hun at fremhæve sin skønhed med blandt andet mørk øjenskygge og en nydelig læbestift.

Hendes blonde hår hænger ned over skuldrene, mens hun krummer i ryggen og poserer med det ene ben foran det andet.

På billedet er hun iført en både lille og tynd badedragt, der knap nok kan holde på hendes lækre kurver. Derfor er det bestemt heller ikke meget, der er blevet overladt til fantasien.

Foto: Instagram

Hendes badedragt er næsten blevet gennemsigtigt af vandet, og er skåret højt over hendes ben, hvorfor man tydeligt kan se hendes timeglasfigur.

Det ligner bestemt også, at den tidligere skuespiller har tilbragt tid under solen, da hun har en nydelig kulør. Desuden formår hun at få vinklet sin krop, så hun kan fremvise sin utrolig figur.

Billedet har hun delt på Instagram, hvor hun har mere end 2,3 millioner følgere. I kommentarsporet har adskillige af dem delt deres tanker om billedet.

I kommentarerne bliver hun blandt andet beskrevet som en 'gudinde', 'frodige' og 'et mesterværk'.

"For pokker! Jeg kan ikke håndtere denne smukke kvinde. Hun er fantastisk," skrev en bruger.

Foto: Instagram

"Wow, du ser fantastisk ud. Jeg håber, du får en fantastisk dag," skrev en anden.

"Du er fandenivoldsk," lød det fra en tredje.

I dag ernærer Donna D'Errico sig primært ved at sælge pikant indhold på nettet, men hun har også stadig en smule gang i sin skuespillerkarriere.

I de seneste år har hun haft roller i en række mindre film, hvilket omfatter 'Frank and Penelope', 'Survive the Game' og 'Escape from Area 51'.

Ingen af disse film har dog haft den samme succes, som Baywatch havde i løbet af 90'erne, hvor hun spillede rollen som Donna Marco. Hun var med i 44 afsnit af den populære serie, hvorefter det har været småt med de større roller for hende.