Bekræftet: Sæson 3 af Stormester på vej!

Privatfoto: Mark Le Fevre

Komikeren Mark Le Fevre har netop afsløret på sin Facebook-profil, at der vil komme en 3. sæson af det populære underholdningsprogram, 'Stormester'

I det originale program ‘Stormester’ skal fem kendte danskere kæmpe sig igennem underholdende opgaver, som kan løses på vidt forskellige måder. Programmet føres an af Stormesteren selv, Lasse Rimmer, og hans kompagnon, Mark Le Fevre.

Indtil videre har Tv2 sendt to sæsoner af det utroligt populære tv-program, der lynhurtigt gik ind og blev elsket af rigtig mange danskere. Det skyldes en blanding af programmets originalitet, de underholdende opgaver, som man aldrig ved hvor fører hen, og ikke mindst de fremragende deltagere, som tv-holdet har udvalgt.

Læs også

Pinligt! Kan du se, hvorfor Ella ikke skulle have sendt dette foto til sin mor?

Det sidste program af Stormester Sæson 2 blev sendt på Tv2 den 30. maj, og lige siden har folk i flok spurgt tv-kanalen, om der ikke kommer en ny sæson.

Det er nu blevet afsløret, at det gør der, men det er ikke af tv-kanalen, men til gengæld Mark Le Fevre, der via sin Facebook-profil har afsløret, at de er i færd med at lave en ny sæson.

“Gode nyheder! Vi laver STORMESTER SÆSON 3!!!” lyder det fra komikerens Facebook-profil.

Første deltager afsløret?

I opslaget fra Mark Le Fevre sidder han på skødet af skuespillerinden Lise Baastrup, og der spekuleres derfor i, hvorvidt hun er den første deltager i den nye sæson 3, eller om der måske sker ændringer på Stomesterposten?

Lasse Rimmer figurerer ikke fysisk på selve billedet, men det er fortsat ham der er billeder af i baggrunden, og dermed må det næsten kunne konkluderes, at Lasse Rimmer fortsætter som Stormester. Eller hvad?

I de foregående to sæsoner af Stormester har ti danske kendisser dystet om det ‘prestigefyldte’ Stormester-trofæ, som er en statuette formet efter Lasse Rimmers hoved.

I den første sæson var deltagerne, Christian Fuhlendorff, Lina Rafn, Nikolaj Stokholm, Ruben Søltoft og Julie Ølgaard. Her endte det med en sejr til publikumsfavoritten Christian Fuhlendorff, der gjorde sig utrolig populær med sine meget alternative fortolkninger af reglerne, og dermed kunne have løse de fleste opgaver bedre end de andre.

I sæson 2 var deltagerne, Sofie Linde, Stephania Potalivo, Melvin Kakooza, Thomas Warberg og Jakob Tårnhøj. Her endte det med, at den tidligere DR-vært trak sig ud af programmet som vinder.

Læs også

Teenager er i tæt kontakt med Peter Madsen: Vi elsker hinanden

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip