Beverly Hills 90210 vender tilbage i nat - Her kan du se den på dansk tv

Foto: Stmx / Starmax / Ritzau Scanpix

Ventetiden er ved at være ovre. Den helt nye Beverly Hills 90210-serie med det gamle cast har premiere i nat, og dermed kan man allerede se den nye serie pr. i morgen den 8. august.

Bare man nævner det ikoniske postnummer 90210, begynder intromelodien til tv-serien af samme navn formentlig allerede at spille i dit hoved.

Der er ingen tvivl om, at Beverly Hills 90210 er en af de mest populære tv-serier nogensinde, og den hitter stadig i en tid, hvor det ellers er serier som Vikings, Game of Thrones og Chernobyl, der er de foretrukne hos tv-seerne.

Det er 19 år siden, at det sidste afsnit i den ikoniske tv-serie blev filmet, men nu vender størstedelen af det originale cast tilbage. Det sker i nat, når den nye serie ved navn BH90210 får premiere.

Læs også

Beverly Hills vender tilbage med det gamle slæng! – Der er dog et stort MEN

Det første afsnit bliver sendt i aften amerikansk tid, så man skal være længe oppe og have adgang til de amerikanske tv-kanaler, hvis man vil se med direkte.

Har man ikke adgang til dette, er ventetiden dog ikke lang, da det allerede er muligt at se BH90210 på dansk tv fra i morgen den 8. august. Det kræver dog, at man har et abonnement hos streamingtjenesten C More.

Har man ikke det, så må man vente yderligere en dag, da Tv2 Zulu sender tv-serien klokken 20.55 den 9. august.

Denne lille 'trailer' giver dig med garanti gåsehud

 

Det handler den ‘nye’ Beverly Hills 90210-serie om

Hvis man forventer, at de folkekære skuespillere bare træder tilbage i deres vante roller, så kan man godt tro om igen. Den ‘nye’ Beverly Hills-serie kommer derimod til at handle om skuespillerne i deres private liv.

19 år efter at den originale serie sluttede, mødes skuespillerne igen til en 30 års jubilæumsfest i Las Vegas, og det får gnisterne til at flyve igen. Her skulle de blive enige i, at de skal genoplive den gamle tv-serie, men det viser sig at blive svære end først antaget.

Blandt skuespillerne i den nye tv-serie får vi en stor del af det gamle cast at se. Jason Priestley (Brandon) Jennie Garth (Kelly) Shannen Doherty (Brenda) Brian Austin Green (David) Tori Spelling (Donna) Ian Ziering (Steve) og Gabrielle Carteris (Andrea).

Herunder kan du se den nye introscene til tv-serien.

 

Derudover er Christine Elise også på rollelisten. Det var hende, der spillede Brandon Walsh maniske kæreste, Emily Valentine.

Luke Perry der spillede badboy Dylan McKay var også blevet tilbudt en rolle i tv-serien, men han var nødt til at takke nej grundet sin rolle i den populære Riverdale tv-serie.

Han havde dog lovet, at han gerne ville lave så mange gæsteoptrædener som muligt, men det blev desværre aldrig en mulighed, da han gik bort i marts 2019.

Den nye BH90210 får premiere i nat dansk tid, og kan allerede ses i Danmark fra i morgen den 8. august.

Læs også

Hvil i fred "Dylan" - Få et gensyn af de bedste øjeblikke med Dylan McKay

 

Dagens Gossip