Biler, våben og babser: Her er poker-millionærs vilde liv i billeder

Hurtige biler, vilde våben og afklædte bikinimodeller. Den amerikanske pokermillionær, playboy og skuespiller, Dan Bilzerian, lever et liv, som de fleste kun drømmer om. Og han er ikke bange for at vise det frem på sociale medier.

SE OGSÅ: Her er kommunalvalgets frækkeste kandidat

Dan Bilzerian har mange dyre vaner, og når han spiller poker på live tv, fester i penthouse-lejligheder med Playboy-modeller og kører sjældne italienske sportsvogne, så er de, der følger ham på Instagram, med på sidelinjen.

Og den stenrige gamblers adfærd på nettet er da heller ikke gået ubemærket hen. I 2010 blev han eksempelvis kåret af Bluff Magazine som en af de sjoveste pokerspillere på det sociale medie Twitter.

SE OGSÅ: Her er de kendte pornostjerner uden makeup

Men det er ikke kun poker, der optager Dan Bilzerian. Han medvirker også som stuntman i filmen 'Olympus has fallen', ligesom han har en rolle i filmen 'Lone Survivor'. Ifølge Wikipedia betalte han en million dollars for at få en rolle i sidstnævnte.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Filmnørder kan endda glæde sig til at se mere til den pumpede pokerspiller. Han medvirker nemlig også i filmene 'The Other Woman' og 'The Equalizer', der snart har premiere.

Der er aktuelt næsten 72.000, der følger Dan Bilzerians udskejelser på Instagram. 23.000 på Twitter.

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT SE DEM I FULD STØRRELSE: