Bizart: Elvira Pitzner afslører udelikat morgenmadsvane

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

Morgenmadsvaner er forskellige fra person til person. Diamantdatterens morgenmadsvane er dog noget utraditionel.

Hos Elvira Pitzner står den hverken på rundstykker, franskbrød eller havregryn, når morgenmaden skal indtages. I stedet kombinerer hun gerne morgenkaffen med en gang dåsemakrel.

Læs også

Influencere forarger: Droppede adoption fordi baby ikke måtte vises på sociale medier

På trods af det utraditionelle valg af morgenmad, er hun ikke bleg for at indrømme det over for sine Instagram-følgere. Hun besluttede sig tilmed for at lave en afstemning blandt sine følgere, hvor de kunne svare på, hvorvidt dåsemakrel med peberrod til morgenmad er 'klamt' eller 'lækkert'. 

Også i det seneste afsnit af hendes tv-program 'Bare Elvira', der kan streames på Discovery+, taler hun om hendes morgenmadsvane. 

"Der er heller ikke så mange kalorier i den," fortæller Elvira Pitzner i det seneste afsnit af 'Bare Elvira', hvorefter hun slår fast, at hun ikke er gravid. 

Er flyttet til Dubai

Den nuværende sæson af 'Bare Elvira', som løbende kan streames på Discovery+, er optaget, mens influenceren fortsat var bosiddende i Danmark. 

Efterfølgende er hun flyttet til Dubai, hvor hun også har fundet sig en ny kæreste. Hun er nemlig blevet kærester med 31-årige Milad Saadati. Tidligere er det kommet frem, at han er gift med en kvinde, som han angiveligt nægter at lade sig skille fra. 

Følger man med på de sociale medier, ser det dog ikke ud til, at hun har valgt at tage sin mere eller mindre aparte morgenmadsvane med sig til Dubai. I stedet tyder det på, at hun nyder, at hun er omgivet af Dubais mange restauranter, hvor morgenmåltidet kan indtages. 

Hvorvidt dette skyldes, at det ikke er lige så let at opstøve en dåse med makrel i tomat i Dubai, som det er tilfældet i Danmark, vides dog ikke.

Læs også

Galt eller genialt? Kvinde putter brystmælk i hovedet

Vil du følge med i Elvira Pitzner, der er datter af diamanthandler Katarina Pitzners, liv, kan du hver tirsdag streame det seneste afsnit af 'Bare Elvira' på Discovery+.