Bruce Willis’ datter smider AL tøjet: Overlader intet til fantasien

22/08/2023 15:09

Nicolai Steinicke

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rumer Willis (35), datteren af ​​skuespilleren Bruce Willis (68) bød velkommen til sit første afkom i april i år. Siden da har den kønne blondine jævnligt givet privat indblik i sin hverdag. For nylig præsenterede hun bar hud to gange, hvilket gik imod nogle fans.

Mest læste i dag

Når du får et barn, ændrer dit liv sig pludselig. Rumer Willis, der har vist sig mere åbenlyst på Instagram, er nu ved at finde ud af det. I to af sine seneste artikler skriver den nybagte mor om sin ændrede krop, om taknemmelighed og ren lykke som nybagt mor.

"Denne nye version af mig er en person, jeg elsker mere, end jeg nogensinde troede, jeg kunne," er blot et par af amerikanerens poetiske ord.

Men lige så dybtgående og filosofiske som Rumers indlæg er, havde hendes følgere meget at klage over. For efter hendes smag viste skuespillerinden nok lidt for meget bar hud.

På sit seneste billede præsenterer Rumer sig selv usminket og udækket, mens hun ammer sin lille datter, Louetta Isley.

I stedet for opmuntring fik blondinen dog mange vrede kommentarer. Mens en bruger kaldte hende en "usikker narcissist", kritiserede andre, at amning af en baby ikke skulle fremvises online.

Fans havde også få pæne ord til nøgenbilledet af den 35-årige, som hun også offentliggjorde på Instagram for et par dage siden. "Det behøver vi ikke, tag tøj på," lød en kritisk kommentar.

Og Rumer? Hun holdt selvfølgelig ikke op med de negative reaktioner og svarede: "Jeg synes, det er utrolig vigtigt at tale om det, for der er for meget skam til at blive født ind i en kvindekrop."