Mia Khalifa smider alt tøjet: Intet er overladt til fantasien

Skrevet af Nicolai Busekist

03/08/2023
Foto: X/Twitter
Foto: X/Twitter
Den tidligere voksenfilmstjerne har delt et afslørende billede af sig selv, hvor meget lidt er blevet overladt til fantasien.

Mest læste i dag

Mia Khalifa har skabt stor glæde hos sine mange følgere, da hun for nylig har delt et meget afslørende billede. Faktisk er der næsten intet, der er blevet overladt til fantasien på billedet.

Den tidligere voksenfilmsstjerne har delt billede på det sociale medie X, som tidligere hed Twitter. Her delte hun to billeder, hvor hun på begge billeder var iført en luksuriøs pelsfrakke fra Loewe.

Den nydelige frakke var blevet kombineret med store solbriller og sorte stiletter. Og faktisk mente hun, at det var tilstrækkeligt påklædning, for hun har ikke andet på, på billederne.

Dog har hun sørget for at dække sine private dele til med nogle blade. Det minder næsten om malerier og tegninger af Adam og Eva.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Mia Khalifa er en meget populær kvinde. Efter at have indstillet sin karriere indenfor voksenfilm, har hun i højere grad fokuseret på at styrke sin tilstedeværelse på de sociale medier.

Dette har hun haft stor succes med, da hun på X har formået at skrabe omtrent fem millioner følgere sammen.

Foto: X/Twitter

Efter at have delt de afslørende billeder, gik der ikke lang tid, inden mange af de millioner af følgere kommenterede på det.

"Det er en falsk pels, ikke? Men alligevel ligner du en forbudt eksotisk skønhed," er der en bruger, der har skrevet på det sociale medie ifølge Daily Star.

"Wow, jeg elsker dette kunstneriske billede," lød det fra en anden af hendes mange fans.

"Åha, min Mia. Hvilket fantastisk look, du har gang i," kommenterede en tredje.

Ganske vist er Mia Khalifa primært kendt for at trække overskrifter for afslørende og pikant indhold. Det er dog ikke altid, at det er dét, der får hende i medierne.

For nylig blev der skrevet om den tidligere voksenfilmstjerne i medier verden over, efter hun opfordrede politiet til at løslade aktivisten Greta Thunberg, fordi hun 'ikke har gjort noget forkert'.

I denne forbindelse delte hun et billede på sin Instagram-profil, hvor hun også har flere millioner følgere.

Formålet med dette opslag var at vise sin støtte til Greta Thunberg. På billedet var hun iført en ganske afslørende top, der gjorde det ganske nemt at se hendes 'aktiver'. Desuden havde hun klistret Gretas navn henover dem.