Chili Klaus afslører: Jeg måtte trøste politimand, da min mor døde

Hans mor døde på tragisk vis.

Den vestjyske chilielsker, Claus Pilgaard, bedst kendt som Chili Klaus, har ikke altid haft det nemt - begge hans forældre døde forholdsvis unge og pludseligt, afslører han i et interview med damebladet Femina ifølge Se og Hør.

Manden, der spiser chili på alt, blev første gang ramt af stor sorg, da hans 60-årige fare døde af en blodprop, siden mistede hans mor livet som 62-årig, da hun kom ud for en tragisk ulykke.

Læs også

Chili Klaus udfordrer Pyrus til jule-chilismagning

51-årige Chili Klaus, der tidligere var gift med musikeren Jette Torp, husker tydeligt, hvordan to politibetjente overleverede den tunge meddelelse, da hans mor døde for en del år siden.

Den svære situation gik ikke helt efter bogen, da ordensmagten var tydeligt berørte over dødsfaldet.

- Jeg sad i min stue, og så bankede det på døren, og ude foran stod der to betjente. En var sådan voksen. Den anden var spritny, det virkede som om, det var hans første tur. Jeg forstod faktisk ikke, hvad der blev sagt. Så sagde den voksne betjent "skal vi ikke lige sætte os ind?". Den unge betjent kunne simpelthen ikke være i det. Jeg fik sådan en følelse af, at jeg ligesom måtte være den, der måtte sige "jamen, vi skal nok finde ud af det…", siger chilientusiasten, der har haft stor succes med at lokke kendisser til at spise de stærke frugter og dele videoerne på YouTube, til Femina.

Den store begejstring for stærke sager kan entertaineren takke sin afdøde far for, afslører Chili Klaus i interviewet. Faren var nemlig mejerist og brændte for at lave ekstrem stærke oste, som blev opbevaret i et særligt køleskab i familiens garage. 

Læs også

Mand spiser verdens stærkeste chili: Brænder 2,5 cm stort hul i halsen

 

 

Dagens Gossip