Christiane Schaumburg-Müller stopper i Vild med Dans

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Nu slutter legen.

“Jeg har lyst til at lave en anden type programmer. I stedet for store kjoler og et fast manuskript vil jeg gerne vise mit autentiske jeg.”

Sådan lyder det fra Christiane Schaumburg-Müller til Her & Nu. Efter syv år har hun valgt at stoppe som vært på ‘Vild med dans’.

Læs også

Kvinde hævder, at hun er 'så lækker', at mænd ikke vil lade hende være: Nu vil hun hyre bodyguard

Af to omgange har hun været vært på programmet, men nu er det altså slut. 

I første omgang dannede hun værtspar med Claus Elming, og i de seneste fire sæsoner har hun sammen med Sarah Grünewald stået i spidsen for det populære TV 2-program.

Fødselsdagsferie aflyst

I dag, den 26. januar, kan Christiane Schaumburg-Müller fejre sin 40 års fødselsdag.

Den runde fødselsdag skulle have fundet sted på Maldiverne. Men sådan blev det ikke alligevel. 

Det fortalte hun  i et opslag på sin Instagram-profil for en uge siden. 

I opslaget har hun delt en række billeder, blandt andet af hendes kæreste Daniel Åxman samt billeder fra hendes sidste besøg på Maldiverne.

"Amen hvem faen gad også sidde på et fly til Maldiverne ligenu!!! Og det er jo ikke fordi at turen var bestilt i dårlig tid … og at man havde glædet sig til den i like forever! Næ nej, det er også godt at den er aflyst, så jeg kan nyde smukke januar hjemme," lyder det i opslaget fra Christiane Schaumburg-Müller.

Foto: Instagram

Hun forklarer, at det er på grund af skrappe restriktioner på resortet,  hvor familien skulle bo, at de har valgt at udsætte turen.  De har ikke lyst til at tage nogle chancer, forklarer hun i opslaget.

"Vi kunne risikere 14 dages karantæne (og vi ringede til vores hotel, og der var obligatoriske test på deres sted). Jeg ved, at der er mange, der rejser på trods da chancerne jo er små. Men bare tanken om, at der er en mulighed for ikke at skulle se ens børn i hvad der så potentielt kunne blive + 3 uger haha det ku jeg ik! Og jeg har lige haft Corona og, er der ikke noget med, at man kan teste positiv i nogle uger efter," skriver hun i opslaget på profilen. 

Derfor er turen nu rykket, og Christiane Schaumburg-Müller må fejre sin fødselsdag anderledes end planlagt. 

"Anyways..Turen er rykket, og det er min fødselsdag lige om lidt alligevel, så alt er godt - januar bliver ikke mindre spændende af den grund! Men Maldiverne … hmmm du er dog lidt savnet," lyder det. 

Til slut kommer hun med en opfordring til andre, der har rejseplaner til Maldiverne. 

"Ps: reglerne ændre sig hele tiden. Så ring til jeres resort eller rejsebureau, hvis i står og skal afsted - for der er forskellige regler over det hele. Bare for at være på den sikre side," skriver hun til slut i sit opslag.

Læs også

Stedmor stemplet som 'ren ondskab': Hvad hun bad sin forlovede om, er utilgiveligt

 

 

Dagens Gossip