Dagen inden Matthew Perrys død afslørede han sin drøm om en biografi: Denne særlige person skulle spille hovedrollen

07/11/2023 17:36

Kamille Isaksen

Underholdning
Foto: Birdie Thompson/SIPA/Ritzau Scanpix
Foto: Birdie Thompson/SIPA/Ritzau Scanpix
Det er nu blevet delt, at Matthew Perry havde et ønske om at blive portrætteret i en biografisk fim, som skulle give seerne et personligt indblik i hans liv.

Mest læste i dag

Matthew Perrys død den 28. oktober efterlod en sorgfyldt stemning blandt venner, kolleger og fans over hele verden. 

Hans pludselige bortgang blev mødt med dyb beklagelse og sorg, da folk verden over mindedes den elskede skuespiller, og nu er det kommet frem, at skuespilleren dagen inden sin død åbnede op om sin nye store drøm.

Det skriver UNILAD

Det kommer nu frem, at skuespilleren Matthew Perry, bedst kendt for sin rolle som Chandler Bing i den ikoniske serie 'Friends', havde planer om at skabe en biografisk film om sit liv. 

I disse planer ønskede han, ifølge underholdningsvært Athenna Crosby, at skuespilleren Zac Efron skulle portrættere den yngre version af sig selv.

Athenna Crosby delte detaljerne om deres frokost dagen før Matthew Perrys bortgang den 28. oktober, hvor de blev fotograferet under deres frokost, hvilket skabte stor opmærksomhed. Dette medførte, at hun delte deres samtale til frokosten, som omhandlende Matthews ønske om en potentiel biopic. 

Hertil understregede hun, at Matthew Perry var optimistisk om fremtiden og nævnte, at der var en genopblussen af offentlig interesse for ham, hvilket han håbede at bruge til at genstarte sin karriere.

"Han sagde, at han ønskede at lave en film om sit liv. Han havde tidligere arbejdet med Zac Efron på en film og ønskede, at Zac skulle spille ham som en yngre version i en kommende biografisk film om ham. Han havde planer om at spørge Zac om det inden længe."

Efron og Perry havde tidligere arbejdet sammen i filmen '17 Again' fra 2009, hvor Efron spillede rollen som den yngre Mike O'Donnell, mens Perry portrætterede den ældre version af karakteren.

Matthew Perrys ambition med biografien var at dele mere om sin personlige historie og kampen mod afhængighed, hvor han så frem til at være et forbillede for mange mennesker.