De forlader Vild med Dans i aften

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

I aften skal det første dansepar forlade Vild med Dans, og det lader allerede til, at der er en meget klar favorit.

Så er det atter blevet fredag, og kendisserne skal på gulvet for anden gang, når der sendes Vild med Dans i aften. For et af danseparrene bliver det dog sidste gang, at de indtager det bonede dansegulv, da der i aften skal stemmes et par ud.

Læs også

Nu stiger coronatallene igen

Med hele 12 dansepar er der mange om buddet, men noget tyder alligevel på, at der er en ganske klar favorit til at ryge ud af programmet i aften. Biologen Vicky Knudsen, der havde fået sine trusser alt for langt op etter deres første dans, spås af bookmakerne til at være den store favorit til at forlade programmet i aften.

Lige nu gives der blot odds 2.25 på, at Vicky Knudsen forlader programmet i aften sammen med hendes partner, Martin Parnov Reichhardt. Til sammenligning skal vi næsten tre gange så højt op for at finde Faustix og Asta Björk, der er de næststørste favoritter til at ryge ud.

De ender med at vinde

Der er fortsat mange uger til vi skal have afgørelsen i denne sæsons Vild med Dans. Alligevel så lader det til, at der er nogle ganske klare favoritter, som vi kommer til at holde øje med længe endnu.

Den allerstørste favorit er influenceren Emili Sindlev, der danser med Mads Vad. De giver i øjeblikket pengene 4.25 gange igen, hvis de vinder, mens skuespilleren Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen giver 4.50 gange indsatsen igen.

Også radioværten Sara Bro er blandt favoritterne, når hun indtager dansegulvet med danseren Morten Kjeldgaard. Sammen giver de 4.75 gange indsatsen igen.

Blandt deltagerne der ikke har den store chance for at vinde Vild med Dans i år, finder vi som tidligere nævnt Vicky Knudsen og Martin Parnov Reichhardt, men derudover skal Hilda Heick, Lars Krogh Jeppesen og Albert Rosin Harson heller ikke regne med, at de får lov til at gå hele vejen.

Hvem der forlader programmet som det første par, finder vi dog ud i af i aften, når Vild med Dans bliver sendt klokken 20.00.

Læs også

Morten Østergaard bryder tavsheden: Udtaler sig for første gang siden exit

 

 

Dagens Gossip