De ryger ud af Vild med Dans i aften

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Det er blevet fredag, og dermed skal kendisserne atter indtage dansegulvet i Vild med Dans. Herunder kan du se, hvem der formentlig kommer til at forlade programmet i aften.

En mindre overraskelse fandt sted sidste fredag, da den tidligere håndboldspiller Lars Krogh Jeppesen måtte forlade Vild med Dans efter blot to danse.

Lars Krogh Jeppesen var ikke spået de store vinderchancer i dette års Vild med Dans, men det var til gengæld de færreste, der havde regnet med, at det skulle blive et farvel til den tidligere håndboldspiller efter det blot andet program.

Læs også

Krisemøde hos Radikale Venstre: SMS’er afslører alt

I aften er der altså ingen Lars Krogh Jeppesen med, når kendisserne og deres dansepartnere træder ind på dansegulvet, men endnu et par skal forlade programmet i aften. Det står med al sandsynlighed til at blive et exit for biologen, Vicky Knudsen, der var i omdans med Lars Krogh Jeppesen.

Bookmakeren Danske Spil der har odds på aftenens begivenhed, spår ikke store chancer for Vicky Knudsen og Martin Parnov Reichhardt. I skrivende stund giver de blot 2.00 gange indsatsen igen, og det betyder, at der er mindre end 50 % sandsynlighed for, at de forbliver i programmet.

Bookmakeren forventer også, at det bliver Faustix og Asta Björk, der skal i omdans mod Vicky Knudsen og Martin Parnov Reichhardt. I skrivende stund er der blot odds 5.00 på at de forlader programmet i aften.

De ryger helt sikkert ikke ud

Tager vi et kig i den anden ende af skalaen, så bør der ikke være nogen sandsynlighed for, at Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen ryger ud, og det samme gør sig gældende for Emili Sindlev og Mads Vad.

De giver nemlig henholdsvis odds 60.00 og 50.00 på, at de skulle blive stemt ud af programmet i aften.

Alt kan naturligvis ske i Vild med Dans, og derfor er intet givet på forhånd, selvom eksperterne har en ganske klar forventning til, hvad der kommer til at ske. De endelig resultater får vi dog først, når alle dansere har været på gulvet.

Vild med Dans begynder i aften klokken 20.00 på TV2.

Læs også

Jensens Bøfhus må lukke på grund af coronavirus

 

 

 

Dagens Gossip