De unge mødre: Lines nyfødte baby er dødeligt syg

21-årige Line Meyers drøm om en lykkelig og sund ”regnbuefamilie” er med et slået i stykker, efter den unge mor, fra reportageserien ”De unge mødre”, har født en meget syg søn. Det fremgår af Line Meyers profil på Facebook. 

Den 17. august kom Lines tredje barn, en dreng på 2920 gram, til verden på Odense Universitetshospital. Men det stod snart klart, at der var noget galt med den lille dreng, som meget hurtigt blev døbt, da forældre ikke vidste, hvor længe sønnen havde igen. Det skriver den nybagte mor fra Middelfart på Facebook.

”Han var desværre alvorligt syg, ja faktisk døden nær. Han er overlevet, og vi har fået udgangstilladelse indtil næste operation”, skriver Line i en opdatering på Facebook.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea fra "De Unge Mødre" fik tvangsfjernet nyfødt barn

Sønnen, som hedder Alexander, er i bedring, og den unge mor nyder, at se sin søn græde og spise ligesom andre børn. Forude venter et længere forløb, hvor Alexander skal behandles på hospitalet. Det har fået den nybagte mor til at træffe en vigtig beslutning.

”Jeg har valgt at tage 1 års orlov fra min uddannelse, hvor jeg slet ikke møder op på skolen, da jeg gerne vil være der for Alexander. Jeg vil bare have ro og være sammen med mine børn og sunde mig oven på den store forskrækkelse”, skriver Line videre på Facebook.   

LÆS OGSÅ: De unge mødre: Nanna meldt for at være narkoman

I forsøget på at opbygge sin egen regnbuefamilie har Line lagt vægt på, at hendes tredje barn skulle være et rigtigt ønskebarn, samtidig har hun valgt at få barnet med et bøssepar ved hjælp af kunstig befrugtning.    

Line har i forvejen børnene Maria på 4 år og Martin Elias på 1 år - med to forskellige mænd.

 

Dagens Gossip