Dennis Knudsen kigger tilbage: “Jeg ved ikke, hvor sød jeg har været”

Kamille Isaksen

1 uge siden

|

10/06/2024
Underholdning
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Dennis Knudsen brugte søndagen i godt selskab.

Dagens topnyheder

Gennem det seneste stykke tid har Dennis Knudsen været i mediernes søgelys grundet hans skønhedsoperation. 

I den forbindelse delte kendisfrisøren flere billeder, som viste processen. Hertil fortalte han, at hans børn dog ikke havde været helt begejstret, da de så deres far komme hjem helt hævet i ansigtet og med bandage rundt om hovedet. 

Men nu har hævelsen lagt sig, og familien er nu igen ude at hygge sig. 

Søndag den 9. juni markerede en særlig dag for den kendte frisør og makeupartist Dennis Knudsen. På denne dag fejrede han sin 61-års fødselsdag, og det skete på en måde, der var lige i hans ånd. Dennis og hans tre børn, Lucas, Noah og lille Aura, tog turen til Tivoli, hvor festlighederne fandt sted.

På Instagram delte Dennis Knudsen glimt af dagen, hvor han i højt humør og med smil på læben kunne ses sammen med sine børn. De tre børn så frem til en dag fyldt med is, balloner og tivoliture, og fødselsdagsfejringen blev endnu mere speciel med selskab af farmor Mona og en gruppe venner, som de skulle mødes med i Tivoli.

Vejret på dagen var ikke perfekt, men det påvirkede ikke Dennis' humør. I en video på Instagram, udtrykte Dennis sin taknemmelighed og livsglæde. "Jeg ved ikke, hvor sød jeg har været, men jeg har gjort mit bedste," sagde han med et smil, mens han konstaterede, at 61 år ikke er nogen alder, når man har det godt og nyder livet.

Du kan se Dennis Knudsens opslag her: