Dennis Knudsen skal have barn med Paradise-pige

Dennis Knudsen er kendt for at have mange projekter kørende, og nu lader det til, at et stort projekt er under opsejling.

Udover frisør, stylist, forfatter og ironman kan den 50-årige Dennis Knudsen snart tilføje titlen som far på sit visitkort.

Ifølge Se og Hør har frisøren indgået en aftale med en kvinde, der skal bære hans barn de første ni måneder. Der er tale om den 31-årige Karina Christiansen, som deltog i TV3's Paradise Hotel i 2006, skriver ugebladet. De to kendisser har været venner i en længere periode, men i det sidste halvandet år har de forsøgt at få en baby sammen. 

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen: - Jeg køber sex 

Efterson Dennis Knudsen er homoseksuel, skal befrugtningen ske på en fertilitetsklinik, meddeler den 31-årige Karina Christiansen, som har en kæreste og en søn på seks år.

- Dennis har leveret sæd fire-fem gange. Hvis han ved, at han skal ud at rejse, bliver sæden frosset ned, så fertilitetsklinikken har den klar, når mine æg er blevet modnet med hormoner, siger Karina Christiansen til Se og Hør.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Der bliver ikke tale om nogen typisk kernefamilie, når barnet kommer til verden. Barnet skal bo hos den kendte frisør.

- Det er udelukkende en praktisk løsning. Dennis og jeg skal ikke bo sammen og har aldrig været sammen seksuelt, siger Karina Christiansen til Se og Hør.    

De 50-årige hovedperson har ingen kommentarer til Karinas udtalelser. Dennis Knudsen har tidligere på året udtalt til BT, at han gerne vil være far og arbejder på sagen.

SE BILLEDER AF DEN KOMMENDE MOR:
 

 

Dagens Gossip