Dennis Ritter scorer kassen: Så mange millioner har han tjent

Kamille Isaksen

1 uge siden

|

11/06/2024
Underholdning
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Dennis Ritter kan godt være tilfreds med pengesummen.

Dagens topnyheder

Den kendte journalist, TV 2 News-vært og cykelkommentator sælger nu sin store herskabslejlighed på Frederiksberg i København.

Her får man 172 kvadratmeter, som fordeler sig over fem værelser, og prisen lyder på 11.695.000 kroner.

Det skriver Boliga i en pressemeddelelse.

Boligens historie på markedet

Dennis Ritter erhvervede boligen tilbage i 2016 for 6.403.000 kroner. Han står altså til en imponerende boliggevinst på 5.292.000 kroner!

Ifølge Boligas oplysninger om boligens historik på markedet, har han tidligere sat lejligheden til salg for 13.495.000 kroner i september 2023, men justerede prisen, så boligen kom lige under 12 millioner kroner indtil december 2023, hvor boligen atter kom af markedet.

Lejligheden blev dog sat til salg med det samme igen, men oplevede yderligere et prisfald på 2% og blev taget af markedet i maj 2024.

Nu, i juni, prøver han igen.

Se Dennis Ritters bolig her.

Tour de France 2024

Inden alt for længe ruller Tour de France over skærmen, hvor Dennis Ritter og Rolf Sørensen igen kommenterer verdens største cykelløb.

Danske Jonas Vingegaard skal - såfremt han stiller til start - forsøge at lave hattrick.

Der er dog flere ting, der ikke ligefrem taler for Vingegaards sejr. Det er ikke gået nogens næse forbi, at Jonas Vingegaard blev indlagt på et hospital efter et voldsomt styrt under Baskerlandet Rundt.

Samtidig har hans evige rival, Tadej Pogacar, set direkte uhyggelig ud her i foråret, hvor han har fejet al modstand af vejen.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det bliver spændende, hvis danskeren ender med at køre det prestigefyldte etapeløb.