Derfor er håndværkere de bedste kærester

Der er mange rigtig rigtig gode gode grunde til at date en håndværker.

Håndværkersex, håndværkerhumor, vi vil have en handyman. Der er bare noget ved de hårdtarbejdende mænd, der er så pivfrækt, at det fortjener en fælles hyldest.

(Og jo, der findes masser af kvindelige håndværkere, og I er intet mindre end knaldhamrende seje, men de her punkter er altså dedikeret til mændene, de damer.)

Der er nemlig følgende grunde til at score, date, gifte sig med eller blot gå efter en håndværker som din partner:

1) Den åbenlyse: Han kan hjælpe dig med alt. Det er selvfølgelig en kliché, men der er alligevel noget om snakken. Han er vant til at finde løsninger på selv de mest nedslidte rørsystemer, tagkonstruktioner eller huller i væggen. Af samme grund vil han være i stand til at fikse stort som småt for dig.

Læs også: Så skal der elskes: Her er månederne, hvor mænd er mest fertile

2) Han er en omvandrende Lewis-reklame: Slidt tøj, ru ”mandehænder”, muskuløs af at bære, hamre og… hvad de nu gør. Og selvfølgelig; en kropsduft af arbejdsmand.

3) Han er fingernem…

4) Han udstråler pålidelighed. Han er typen, der kommer folk i nød til hjælp. Noget, der virker som en umulig, ugelang opgave for kontormusene, fikser han snildt på en halv time.

Læs også: 16 tegn på at du er blevet opdraget af en sygeplejerske

5) Han har som regel gode arbejdstider. Han tager tidligt afsted på jobbet, arbejder hårdt og kommer tidligt hjem. (Hvem sagde perfekt som familiefar?).

6) Sku ikke hunden på hårene; selvom han er pålidelig og genial som avlshingst, så er han ikke bange for at give den gas – med bas-arm og hele molevitten en god lørdag aften i byen med vennerne og med dig.

7) Han drikker øl. På mandemåden. Han kan knappe en øl op ved hjælp af praktisk talt ingenting; et skilt, sine nøgler, en gammel skosål. Og ser han en kvinde i nød med en uåbnet Sommersby, så åbner han selvfølgelig bare den for hende.

Læs også: 16 tegn på at hverdagen er ude på at fucke med dig

9) Han har et kæmpe netværk. Der er ikke den fru et-eller-andet fra nabolaget, han ikke har hjulpet med en vandskade sidste efterår. Af samme grund vil der være en del ”tjenester” til gode hist og pist.

10) Han har god værkstedshumor. Når man dagligt har med kunder at gøre, som er vidt forskellige, og ikke mindst kommer i et drengerøvsmiljø, så skal man være rap i replikken.

Alt i alt damer; har du en håndværker som din bedre halvdel, er du heldig. Har du ikke, så går du ikke fejl, hvis du scorer en denne sommer.

 

 

Dagens Gossip