DR hapser vært fra TV 2

Foto: Shutterstock.com

Han bliver ny vært på DR.

Det bliver Anders Steen Brandt, der den 1. maj afløser Christian Cherry som vært på DR Vejret i Aarhus.

Det oplyser DR i en pressemeddelelse. 

Læs også

Christian Degn med godt nyt: Jeg gør det igen

Anders Steen Brandt kommer fra en stilling som webredaktør og vært på TV 2 Vejret, hvor han har været siden 2004.

Han glæder sig til at formidle noget af det stof, som vi danskere går allermest op i.

“Jeg glæder mig meget til at blive en del af DR Vejret, og jeg ser frem til at formidle vejr i det, der for mig er nye og spændende rammer. Med ’Vores Vejr’ har DR et virkelig godt koncept, som både vil være lærerigt og udfordrende, og jeg vil gå til opgaven med ydmyghed,” forklarer han.

Anders Steen Brandt er ny vejrvært på DR Vejret fra den 1. maj 2021. Foto:  © Privatfoto.

Han tror på, at erfaringen fra TV 2 kommer i spil hos DR.

“Jer også sikker på, at jeg med min erfaring og vejrmæssige ballast kan bidrage til, at DR Vejret kan få fortalt endnu flere gode, aktuelle og nærværende vejrhistorier, og at man som seer altid kan være sikker på at få godt vejr - om det så sner, regner eller blæser,” siger Anders Steen Brandt.

Har fundet et andet job

Anders Steen Brandt afløser Christian Cherry, der understreger, at han ikke er træt af DR. Det slog han fast tilbage i december, da nyheden om hans farvel til Danmarks Radio ramte offentligheden.

“Jeg havde bare set det job, der var slået op fra LIFE, og jeg synes, at det passede super godt på min profil. Jeg har en baggrund som skolelærer og en superinteresse i naturfag,” fortalte han til B.T. Den erfarne vært var skolelærer i knap 20 år, før han i 2016 blev vejrvært.

LIFE Fonden har to formål; at højne den naturvidenskabelige dannelse, uddannelse og forskning, og at styrke motivation og interesse for naturvidenskab hos børn og unge, oplyses det på fondens hjemmeside. Det er her, at Christian Jon Cherry får lov til at bruge sine evner til at formidle. Han skal nemlig lave naturfaglige undervisningsforløb til skoler.

Læs også

Nu afsløres det: Her er de nye ansigter i Badehotellet

 

 

 

Dagens Gossip