Efter kæmpe kidnapnings-drama: Nu er Amalie Szigethys børn fundet

15/12/2022 08:13

Emil Martesen

Underholdning
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Nu er der godt nyt.

Mest læste i dag

Hvis du følger den tidligere Paradise og 'Forsidefruerne'-stjerne Amalie Szigethy på Instagram, så har du formentlig lagt mærke til hendes seneste stories, hvor hun grådkvalt fortæller sine følgere, at hun har 'mistet' sine børn: 

‘Please hjælp mig med at finde mine børn. Jeg vil bare gerne vide, at de er okay. Vi har lige fået at vide, at han allerede kom og hentede dem klokken 10’, lyder det fra den grådkvalte realitystjerne.

Sådan lød meldingen i går på det populære sociale medie Instagram. 

Men nu er der godt nyt. 

Efter et sandt drama har udspillet sig, så har Amalies efterlysning nu givet pote. 

Amalie har her til morgen løftet sløret for, at politiet har fundet faderen til hendes to børn i Tyskland med børnene på bagsædet. 

Det oplyser hun i en række nye stories, og fortsætter: 

“Det er fuldstændig ubærligt, at han har taget mine små piger og kørt dem væk fra mig”, lyder det fra tv-kendissen. 

Snakken er dog lidt en anden, hvis du spørger Mikkel: 

“For det første er det ikke hendes børn, men vores børn. Vi har fælles forældremyndighed, og pigerne bor hos mig. Jeg har meddelt Amalie, at jeg tog på en juletur med pigerne, så hun kunne pakke sine ting ned stille og roligt, som er hos mig. Straks skal jeg udstilles for at have kidnappet hendes børn? Endnu en gang må jeg bare sige, at jeg synes, det er synd for pigerne, at hun ikke tænker sig om, inden hun taler”, fastslog Mikkel overfor herognu

Du kan se Amalies opslag via dette link, hvor det vil være tilgængeligt de næste 24 timer eller indtil Amalie vælger at fjerne opslaget.