Familie gør foruroligende fund i hotelsengen på deres ferie

Foto: Privat

Familien gjorde et chokerende fund i sengen, som med det samme fik dem til at forlade hotellet.

Christina Streble fra Kentucky boede på Oak Plantation Resort i Kissimmee med sin familie tidligere på måneden, da hendes døtre begyndte at opdage røde mærker overalt på deres arme, skriver WESH News.

De troede alle tre, at det var myggestik, men da det fortsatte, trak moderen lagner og dynebetræk af løftede på madressen.

Og det vrimlede med væggelus i sengene.

Læs også

Hollywood-stjerne død i alvorlig ulykke

"Vi fangede et par af dem, puttede dem i en plastikpose og gik direkte ned til receptionen kl.1 om natten, lagde dem på disken og fortalte, at vi havde væggelus," siger Christina Streble.

Familien klagede over hotellet, checkede ud og tog hjem.

Her gik de til lægen med døtrene.

"Lægen sagde, at det var det værste angreb af væggelus, han nogensinde havde set. Vi talte 266 bid på min ældste datter og 125 på den mellemste. De var røde og betændte," siger hun.

"Det har været et mareridt. Børnene har haft svært ved at sove og har hele tiden forestillet sig, at noget kravlede rundt på dem."

Hotellet har haft en skadedyrsbekæmper ude og kigge på værelset, og her blev familiens beskyldninger bekræftet, ligesom der blev fundet væggelus på yderligere et hotelværelse.

En talsmand for hotellet fortæller dog, at ud af deres 242 lejligheder, har kun Christina Streble klaget over væggelus.

Har du fået væggelus på en ferie, er det vigtigt at du kommer af med dem hurtigst muligt, inden de formerer sig og spreder sig.

De er uhyre vanskelige at komme af med. Har du mistanke om væggelus, når du kommer hjem fra rejsen, bør du derfor ikke pakke din kuffert ud, men vaske alt ved 60 grader og fryse de ting, der ikke kan tåle vask.

Har væggelusene spredt sig, bør du få en skadedyrsbekæmper ud, inden de kravler videre til andre lejligheder i opgangen, da det kan blive en meget dyr fornøjelse.

Læs også

Tjek din konto: Over 500.000 husstande får ekstra penge på kontoen

 

 

 

Dagens Gossip