Fie Laursen: Allah har hjulpet mig med at være en god datter

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Nu fortæller Fie Laursen, hvordan hun har fået hjælp af Allah.

For nyligt fortalte den danske blogger og influencer Fie Laursen, at hun er konverteret til islam.

Læs også

DR hapser vært fra TV 2

Det var efter en oplevelse, hvor hendes hunde var løbet væk, at hun tog skridtet. Hun bad nemlig til Allah om, at han skulle finde hendes hunde og bringe dem hjem. Det gjorde han. For bare to minutter efter, at Fie Laursen havde vendt sig mod himlen og råbt: "Allah, vis mig, giv mig mine hunde," dyttede to biler nede på vejen, og Fie Laursens elskede hunde vendte tilbage til den kendte blogger.

"Efter at have læst koranen og have så mange venner, der er muslimer, der valgte jeg at tage en chance. Fordi det var det, der kaldte på mig," forklarer hun i en video på TikTok. 

Det er ingen hemmelighed, at Fie Laursen har været aktiv på platformen OnlyFans, hvor hun deler nøgenbilleder- og videoer mod betaling fra interesserede brugere. Men det kan sagtens kombineres med at være troende. Det forklarer Fie Laursen til Se & Hør.

"Ingen er perfekte"

Fie Laursen slår fast, at ingen er perfekte. Alle har begået fejl, og en fortid med amatørporno kan sagtens forenes med islam, forklarer hun. Derudover har Allah også hjulpet hende med at være en god datter.

"Jeg har ikke drukket alkohol rigtigt i over et år, højest en drink eller to. Jeg fester ikke. Allah har valgt at beskytte mig fra det, der tog overhånd, og hjulpet mig med at fokusere på at være en god datter, søster, influencer og menneske," fortæller hun.

Er ikke konverteret endnu 

For at konvertere til islam skal man udtale den muslimske trosbekendelse, shahadah, hvori man bekræfter, at der ikke findes andre guder end Allah, og der skal være vidner til stede. Den del har Fie Laursen ikke helt fået overstået endnu. Men det er et spørgsmål om tid, fortæller hun til Se & Hør.

"Jeg følger koranen, lærer hver dag og lever efter den, men jeg vil konvertere i de rigtige omgivelser, hvor jeg er i Danmark og har min støtte, og ikke i Spanien. Men jeg har tænkt mig at konvertere, når jeg føler mig klar," understreger hun. 

Du kan se videoen, hvor Fie Laursen fortæller om sin nye tro her. 

Læs også

Nu afsløres det: Her er de nye ansigter i Badehotellet

 

 

 

Dagens Gossip