Fotograf fanger frækt øjeblik: Sådan ser rigtige kvinder ud, når de får orgasme

En ny amerikansk, afslørende bog med titlen "Orgasm" kommer på gaden om kort tid i håbet om at kaste lys over kvinders seksuelle nydelse uden mænds indblanding. Noget som forfatterne efterlyser i et samfund, der især har fokus på mænds nydelse.

Det skriver Huffington Post.

Læs også: Lesbisk sex giver oftere kvinder orgasme end sex med mænd

Bag bogen, som er spækket med modige billeder af nydende kvinder, står fotografen, Linda Troeller, og forskeren Marion Schneider, som har samlet en række kvinder i forskellige aldre og af forskellig nationalitet. Kvinderne er både blevet interviewet og har ladet sig fotografere i en intimt orgasme-stund.

"Kan du huske din første orgasme?" og "Kan du huske din stærkeste orgasme?", har de to forfattere spurgt kvinderne, som kommer fra bl.a. USA, Tyskland, Holland og Israel.

Læs også: Syv usædvanlige måder at få orgasme på

På billederne ses et bredt udvalg af seksuelle scener: en kvinde rør sig selv, mens hun flyder i en swimming pool, og en anden kvinde har en agurk i munden og hænderne over hovedet i triumf.

Marion Schneider og Linda Troeller beskriver selv billederne som "et kreativt kvinde-blik".

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- De (billederne red.) er på en gang sårbare og forstærkende, personlige og politiske, udtaler Marion Schneider 

Med bogen, som udkommer den 5. november 2014, håber forfatterne, at bringe private og intime emner ind i den offentlige debat og fjerne noget af skammen omkring kvinders selvtilfredsstillelse fx i form af orgasme.

Se et udvalg af billederne her:  
 

 

Dagens Gossip