Frederik Fetterlein afslører: Vender tilbage til tennisverdenen

Skrevet af Kamille Isaksen

26/02/2024
Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Den tidligere professionelle tennisstjerne vender nu tilbage til tennisverdenen - men nu som træner.

Dagens topnyheder

De seneste par år har han mest af alt været i mediernes søgelys på grund af hans deltagelse i diverse reality programmer og for sin livsstil, som primært gik ud på fest og farver.

Men forinden disse tv-programmer, var Frederik Fetterlein mest af alt kendt for at være en dygtig professionel tennisspiller. Det var tilbage i 1995, at Frederik Fetterlein nåede karrierens højdepunkt, da han var at finde som nummer 75 på verdensranglisten. 

Efter en broget fortid med sportslige succeser, fest og farver, har Fetterlein nu vendt tilbage til tennisverdenen, denne gang i en trænerrolle. 

Det skriver Sjællandske Nyheder

Han har for nylig delt nyheden til Ekstra Bladet om, at han er blevet personlig træner for det unge tennistalent Amani og har også påtaget sig en trænerposition i Køge Tennisklub.

Frederik Fetterlein udtrykker en klar præference for at arbejde i en mindre klub, hvor han føler, at han kan gøre en forskel uden de begrænsninger, der ofte følger med større klubber. "– Jeg gider ikke til en stor klub. Der får man ikke lov til at lave noget. Det har aldrig været min drøm. Det der med at komme til en stor klub, og så siger de ’her er en check. Pas dit arbejde, og hold din kæft’. Det gider jeg ikke," fortæller han til mediet.

Denne nye fase i Frederik Fetterleins liv markerer et skifte fra hans tidligere livsstil, hvor han var mere kendt for sit liv uden for tennisbanen end på den. Nu ser det ud til, at han har fundet en ny passion i at udvikle talent og bidrage til sporten fra sidelinjen. 

Han har udtrykt et ønske om at blive i Køge Tennisklub i lang tid, hvilket tyder på, at han er seriøs med sin nye rolle og ønsker at gøre en varig forskel.