Freja Kirk har fjernet ekskonen Sus Wilkins: Nu forklarer hun

Skrevet af Kamille Isaksen

09/02/2024
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Sangerinden har fjernet ekskonen fra sin Instagram.

Mest læste i dag

I kølvandet på en skilsmisse, der blev mødt med både overraskelse og beundring for dens fredelige natur, har sangeren Freja Kirk taget en beslutning om at fjerne ekskonen Sus Wilkins fra sin Instagram. 

Dette skridt kommer efter parret offentligt erklærede, at de, på trods af deres skilsmisse, forblev de bedste venner.

"Vi er bare blevet pissegode venner," udtalte Sus Wilkins kort efter bruddet til SE & HØR, hvilket understregede det unikke venskab, der fortsatte trods ændringerne i deres personlige forhold.

Men siden parret gik fra hinanden, er der sket en del. Freja Kirks ekskone Sus Wilkins har været på alles læber, efter det blev annonceret, at hun dannede par med den tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner. Siden denne udmelding har pressen skrevet meget om det nyforelskede par og også på Instagram har både Sus og Bendtner delt ud af kærligheden. 

Men nogle gange kan det hele blive for meget, også selvom man slutter et forhold på en god måde. 

Da Freja Kirk i går mødte op til  EchoPrisen, valgte hun at dele sine tanker om situationen, idet flere har fundet ud af, at sangerinden har været inde og fjerne Sus fra sin Instagram

"Jeg tror ikke, det er nogen hemmelighed, at det ikke er nemt," sagde Freja Kirk, hvilket antyder de udfordringer, der følger med at bevæge sig videre efter et brud, selv under de mest venskabelige omstændigheder. 

På trods af dette forsikrer Freja, at der ikke er ondt blod mellem hende og Sus, og at "alt er godt."

Denne udvikling i Freja og Sus' forhold viser de komplekse følelser, der kan opstå, selv når to mennesker beslutter at afslutte deres ægteskab på gode vilkår. 

Men selvom Freja har haft brug for at fjerne Sus, støtter de begge to hinanden i deres liv. I går valgte Sus blandt andet at dele en story på sin Instagram af netop Freja Kirk, der optrådte ved Echoprisen, hvor hun skrev “Sejeste” henover billedet.