Geggo er rasende: Opfordrer til selvtægt mod pædofil fra Tøndersagen

Morten Larsen

400 uger siden

|

18/11/2016
Stephanie fra 'Familien fra Bryggen' opfordrer direkte til selvtægt mod en af de overgrebsmænd, der var med til at begå incest mod pigerne i Tøndersagen.

Dagens topnyheder

Zandra Berthelsen er i årevis blevet kaldt for 'Tønderpigen', men i går aftes stod hun frem på tv-skærmen, og dermed blev der sat navn og ansigt på en af hovedpersonerne i det, der kaldes for den værste sag om sexmisbrug af mindreårige i Danmark.

Den 22-årige kvinde stod frem på TV2 for at forklare om sin barndom med incest, vold og trusler fra sin far.

I TV 2-dokumentaren ”Pigen fra Tøndersagen – min historie” forklarer hun om sit liv og de utallige sexovergreb, hun blev udsat for i en periode på næsten 10 år.

Overgrebene blev begået af Zandra Berthelsens far og fremmede mænd.

 

Programmet har vakt stærke følelser hos de danske tv-seerne - også hjemme på Amager hos Geggo fra det ”Familien fra Bryggen”.

Stephanie Karma Christiansen opfordrer i en ny opdatering på Facebook til, at 'der skal ske noget meget grimt' med en af de mænd, der forgreb sig på de to døtre i 'Tøndersagen'.

- Jeg siger ikke, jeg håber nogle begår selvtægt her.... Jeg siger bare at hvis nogle skulle have lyst til at gøre noget rigtig grimt ved ham, skulle jeg da ikke være den der stoppede det, skriver reality-stjernen.

I sin opdatering har hun indsat et link til en artikel, hvor en af de dømte mænd i sagen optræder med navn og foto.

Geggo sad og ammede sin datter foran fjernsynet, da udsendelsen i går aftes blev sendt på TV2, og på Facebook kan man nu læse, at programmet gjorde et stort indtryk på den 28-årige mor.

I kommentarfeltet opfordrer Geggo direkte til selvtægt mod manden, og hun forbliver ganske klar i mælet, da flere af 'Familien fra Bryggen'-stjernens følgere påpeger, at man ikke må opfordre til selvtægt.

- Tjo, lige her synes jeg godt man må sige at selvtægt er ganske ok. Faktisk helt ok, skriver Geggo på det sociale medie.

Du kan læse hele Geggos opslag lige herunder.