Gwyneth Paltrow smider tøjet for at solbade: Overlader ikke meget til fantasien

Skrevet af Nicolai Busekist

02/07/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den kendte skuespiller Gwyneth Paltrow ville have fuldt udbytte af de timer, hun lå i solen. Derfor valgte hun at smide sin bikinitop.

Mest læste i dag

Gwyneth Paltrow har overrasket sine følgere på Instagram med en sommerlig selfie. På billedet kan man se, at hun nyder solens stråler. Og det gør hun åbenbart i et sådant omfang, at hun har valgt at smide bikinitoppen.

Den kendte Iron Man-skuespiller har flere gange delt afslørende billeder på de sociale medier. Dette valgte hun også at gøre fra en nylig ferie, hvor hun altså ikke mente, at bikinitoppen skulle blive på.

På billedet kan man se, at den kendte skuespiller ligger ved sin af sin mand, Brad Falchuk. Ifølge Daily Star er der tale om et billede, der er taget under en ferie et sted i Italien.

Hendes blonde hår har fået lov til at bølge bag hende på den blå solseng, mens hun smiler til kameraet.

Derudover er hun iført et par store solbriller med orange glas samt en lang halskæde. Det kunne dog meget vel være det eneste, hun har på. I hvert fald har hun valgt ikke at have sin bikinitop på.

Billedet er dog blevet beskåret på en sådan vis, at man ikke ved, om hun har valgt at beholde den nederste del af hendes bikini på. Om det er bevist, at hun netop har beskåret billedet på denne måde, kan man kun spekulere i.

Foto: Instagram

I teksten til opslaget har hun blot tilføjet et grønt, et hvidt og et rødt hjerte. I kommentarsporet er der utallige af hendes fans, der har givet hende komplimenter med på vejen.

"Ægte og smuk! Elsker det her billede! Får os alle til at føle os normale," er der blandt andet en person, der har skrevet.

"Italienske ferie i himlen. Jeg er så glad for at se jer to killinger," lød det fra en anden.

"Du er smuk! Hav det godt," har en tredje bruger skrevet.

Andre har blot valgt at kommentere med røde hjerter, mens der også er personer, der har beskrevet den 50-årige skuespiller som værende 'perfekt'.