Helena Christensen er 51 år, men hendes krop gør enhver 20-årig misundelig

Det er ikke til at se, hvis man ikke lige ved det. Helena Christensen har rundet 50. Foto: Instagram

Hun er blevet 51 år, men det kan ikke ses på kroppen. Den underskønne Helena Christensen holder sig så godt, at enhver ung kvinde må blive misundelig.

Helena Christensen har aldrig været genert eller bange for at vise sin gudeskønne krop frem. Det viser hun endnu engang på Instagram, hvor hun har benyttet corona-karantænen til at få taget nogle lækre billeder af sin trænede krop. 

Selvom hun er 51 år, så kan det umuligt ses på kroppen. De mange billeder i en lækker sexet badedragt, viser at man sagtens kan holde sig i form, selvom man runder et skarpt hjørne. Den lækre badedragt fremhæver hendes smukke former, og det er skønt, at hendes følgere får lov til at se lidt med. 

Det er hendes samarbejde med den danske designer, Camilla Stærk, der skal promoveres på Helenas Instagramkonto. Med 675.000 følgere, så er der en chance for, at kollektionen bliver et hit. I hvert fald giver billederne i hvert fald lyst til, at man svinger dankortet. 

Helena Christensen har selvfølgelig været kendt i Danmark i mange år. Hendes helt store gennembrud internationalt kom, da hun var med i Chris Isaaks ikoniske musikvideo til 'Wicked Game'. Herefter var vejen banet for modellen, der både var forbi de bonede gulve, catwalken og Victorias Secret.

Miss Universe i Danmark

Allerede i 1986 vandt hun titlen som Miss Universe Denmark. Det blev et springbræt til en international modelkarriere, hvorefter hun flyttede til Paris allerede som 18-årig for at forfølge sin dræm om at blive model. 

Det var i 1991 hun var med i musikvideoen til Chris Isaaks sang, Wicked Game. Videoen er blevet anerkendt som en af de mest sexede videoer nogensinde, og den fik mange rotationer på MTV i sin tid. 

Op gennem 90'erne var der ikke et eneste modeblad, hun ikke var på forsiden af. Ligeledes optrådte hun for Victorias Secret sammen med datidens helt store modeller. 

Helena Christensen var også kendt for at have været i et forhold med Michael Hutchence fra INXS, men de to gik fra hinanden kort før hans død i 1997. 

I dag bor hun på Manhattan, men har desuden lejligheder i København og Monaco.

 

 
Læs også

Se billedet: Ibi Støving smider alt tøjet

 

 

Dagens Gossip