Hendes mand dør pludseligt - 2 år senere afslører døtrene en stor hemmelighed

Foto: Privat

DeeDee troede hun skulle på et spaophold, men der ventede hende noget helt andet.

I 1991 gjorde ægteparret Yianni og DeeDee deres drøm til virkelighed, da de åbnede deres egen pizzarestaurant i byen Bedford i den amerikanske delstat New Hampshire.

Spisestedet blev hurtigt til en favorit i lokalområdet, da folk flokkedes til Pizza Bella for opleve den venlige atmosfære og de velsmagende pizzaer.

Læs også

Hvis du finder en mønt fastklemt i bildøren, så skal du straks gøre dette

Familiens projekt blev ramt af en tragedie for fire år siden, da Yianna døde pludseligt i en alder af bare 54 år, hvilket efterlod DeeDee med et tomrum i hjertet.

Enken var ikke længere i stand til at sætte sine ben i restauranten, hvor de andre medarbejdere var afhængige af kvindens hjælp, hvis de skulle få forretningen til at løbe rundt.

Det kneb med udbetalingen af løn, og Pizza Bella kæmpede med at holde sig oven vande.

Over tid indså DeeDee, at det bedste for hende var at vende tilbage til restauranten, som hun ville forsøge at drive med egen kraft.

Tingene tog en positiv drejning, da enkens to døtre og venner fortalte banken om de prøvelser, som DeeDee havde gennemgået i forbindelse med Yiannas død.

Sammen ville de give hende en uforglemmelig overraskelse, og Eastern Bank valgte derfor at sende DeeDee på et luksuriøst spa-ophold i en weekend.

Men i virkeligheden var weekendturen kun den lille overraskelse og en 'undskyldning' for at få kvinden ud af pizza-baren.

Med professionel hjælp fra håndværkere gik familie og venner i gang med restaurantens store ansigtsløftning.

I en tv-optagelse kan man se, hvordan kvinden har svært ved at skjule sin taknemmelig ved hjemkomsten til restauranten, hvor døtrene stod klar til at overraske deres mor.

Privatfoto

 

Privatfoto

 

Privatfoto

 

Privatfoto

 

Læs også

Linda og Magnus fandt en ballon i et træ: Da de så, hvad der stod på sedlen, ringede de omgående til nummeret

 

 

Dagens Gossip