Her er score-coachens guide til hvordan du scorer på Facebook

Skrevet af Emma Kirstine Kejser

|

23/04/2013
Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Adam Braff er scorecoach, og nedenunder kan du læse hans guide til, hvordan du kan scorer på Facebook, eller andre sociale medier.

Dagens topnyheder

Adam Braff mener, at der skal tre vigtige ting til, for at score på Facebook.

- Humor, selvironi og illustration af at du har social værdi.

Her under giver han nogle helt klare bud på statusopdateringer, der indeholder de tre vigtigste ting.

“Har sved på panden efter at have tabt og jagtet sin mobil, da den blive sparket rundt på dansegulvet til Dirty Vegas koncert”

-Denne statusopdatering indeholder alle de ovenstående elementer. Du nævner at du er til koncert, men kun perifert, og praler ikke om det. Folk vil grine af de billeder de får af dig i hovedet, hvor du render forvirret rundt. Men det er noget der kunne ske for enhver, og du er modig nok til at turde stå ved det, forklarer han.

“Sidder til eksamen, og har brug for en, der kan give mig svaret på opgave 2...?”

-Det handler om ren og skær humor, for du må jo ikke have telefonen tændt, når du sidder til eksamen. Det virker bedst, hvis du sender den, mens der kunne være chance for, at du rent faktisk var til eksamen.

“Beder om syndsforladelse. Fik min lille niece overtalt til at tigge sin far om penge, så jeg kunne gå ned og få soft-ice...”

-Du fremstilles som typen, der tør at bryde grænser, viser humor, selvironi, og at du er god til børn, siger han om signalerne, der bliver sendt.

Det handler ikke kun om opdateringerne

Da det ikke kun er statusopdateringerne, som gør værket, er det også en god idé at kigge på, hvad man skriver, og hvordan man skriver, og starter en samtale godt.

Igen giver Adam Braff gode råd til kommunikationen.

 ”Alt det her dagligdagssnak er sgu lidt småkedeligt. Lad os tage til Kreta, og starte en strandbar. Du mixer drinks, og jeg drikker dem nede på min luftmadras ude i vandet.”

- Efter sådan en udmelding skulle hun gerne protestere, og i ville hurtigt være i gang med en mere interessant samtale, siger han.

Det samme mener han om eksemplet herunder.

Hey, ville lige høre om du har kørekort, for vi er nogle, som skal røve en bank, og chaufføren er skredet. Hvis du er klar, kan du få noget af gevinsten.”
- Her skal man så foreslå en meget lille andel, som også vil give en protest. Det handler om at få en reaktion.

Når det kommer til selve det, at invitere ud via Facebook er Adam Braff helt klar i spyttet

-I modsætning til online dating, kan man meget lettere invitere piger ud, når man bruger Facebook, for man er jo allerede „venner‟, og daten er ikke i fokus. Når du inviterer piger ud, så bør du derfor også helt undgå at kalde det en date! Ellers forsvinder fordelen ved brugen af Facebook nemlig. I skal mødes og hænge ud sammen, og hold det afslappet, for det skal virke uforpligtende. På den måde er det lettere at opbygge noget stabilt og trygt, som grundlag for noget mere.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook, ved at klikke hér.