Her er vinderen af Årets Komiker 2019

Årets Komiker og Talentprisen skulle uddeles i Operaen i går, da der blev afholdt Zulu Comedy Galla. En sand stand-up legende og et ungt talent fik således fat i de to prestigefyldte statuetter.

I går aftes var hovedparten af landets sjoveste mennesker samlet til Zulu Comedy galla i Operaen i København. Her blev der afholdt et kæmpe sjov, der er med til at hylde comedy-branchen, og samtidig blev der også overrakt flere priser.

Til årets Comedy Galla skulle der nemlig kåres en vinder af Årets Komiker, samt der skulle findes en vinder af Talentprisen.

Den tidligere Aqua og Hej Matematik-sanger, Søren Rasted stod for løjerne, og han kunne således kårer følgende vindere.

Læs også

Officielt: Gulddreng har udgivet ny sang - Hør den her

Vinder af Årets Komiker 2019

Blandt de nominerede til Årets Komiker var, Anders Matthesen, der stod bag store hits som ‘Ternet Ninja’ samt ‘Anden 25’. 

Simon Talbot der var nomineret for sit 4. onemanshow ‘Make Denmark Great Again’. 

Mick Øgendahl & Frank Hvam  for deres fællesshow ‘Det Gode Selskab’

Mark Le Fevre for sit første onemanshow ‘BØVL’.

Lasse Rimmer for sit seneste onemanshow ‘Færre end tre’.

Bookmakeren Danske Spil havde på forhånd sat odds på begivenheden, og her havde de gjort Anders Matthesen til storfavorit. ‘Anden’ gav således blot pengene 1.25 gange igen, og det var forståeligt, for det var lige præcis Anders ‘Anden’ Mattehsen, der vandt titlen som Årets Komiker for 3. gang.

Vinder af Talentprisen 2019

Det er dog ikke kun de største komikere, de skal hyldes sådan en aften som i går i Operaen. Også talenterne skal have muligheden for et klap på skulderen og en hjælpende hånd frem i verden, for det er nemlig det man får, hvis man vinder Talentprisen.

100.000 kroner følger der nemlig med.

De nominerede til Zulu Comedy Gallas Talentpris var, Lars Dons, Mads Holm, Mahamed Habane og Per Sodeman.

Det var andet år i træk, at den 27-årige Mads Holm var nomineret til titlen, og derfor kom det da heller ikke som den helt store overraskelse, at det lige netop var ham, der vandt Talentprisen 2019.

“Tak til dem, der har stemt. Og også til dem, der har stemt på de andre. Jeg er uddannet retoriker, så jeg burde nok have skrevet en tale. Men hvis mine lærere ser med, ved de, at det har jeg ikke gjort. Så jeg vil bare sige tak,” lød det fra Mads Holm ifølge Tv2.

Zulu Comedy Galla bliver sendt på Tv2 Zulu søndag aften klokken 21.00

Læs også

Luksusfælden er tilbage: 23-årige Nicolai formår at chokere eksperterne med sin ludomani - 45.000 kroner på et bet

 

Dagens Gossip