Sussi Nielsen røber nye detaljer: Sådan skete det

Skrevet af Emil Martesen

25/02/2024
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Den evigt populære Sussi Nielsen røber nye detaljer.

Dagens topnyheder

Den danske kultur- og underholdningsbranche måtte tidligere på året vinke farvel til Leo Nielsen, der sammen med konen Sussi Nielsen udgjorde dansktop-duoen ‘Sussi og Leo’.

Leo sov nemlig ind den 18. februar i år efter længere tids sygdom.

Og her et år senere har Sussi Nielsen, den velkendte nordjyske musiker, fundet kærligheden på ny. Efter at have været single en kort periode, har Sussi nu åbnet sit hjerte for en 58-årig mand, hvis tilgang til romantik er lige så unik som hans profession.

Denne ostemand fra Jylland har formået at erobre Sussis hjerte, ikke gennem traditionelle buketter eller søde ord, men med et ostebord, der symboliserer starten på deres forhold.

Den folkekære musiker, der tidligere har holdt sit kærlighedsliv privat for at undgå uønsket opmærksomhed, fandt sin nye flamme gennem sociale medier:

"Han vidste, jeg var blevet enke, men jeg tror slet ikke, han vidste, at jeg havde haft en kæreste", siger Sussi med et smil til SE&HØR.

Forholdet, der stadig er i sin spæde start, har allerede budt på hjemlig hygge, daglige samtaler og gensidig begejstring.

Sussi, der tidligere har delt 52 år af sit liv med Leo, lægger heller ikke skjul på, at hun værdsætter stabilitet og dybde i et forhold.

Hun afslører samtidig, at aldersforskellen på ti år mellem hende og hendes nye kæreste er noget, hun finder tiltalende:

"De skal kunne holde til noget," siger hun med et grin.

Med sin nye kæreste ved sin side ser Sussi frem til at udforske dette nye kapitel, hvor ost, latter og kærlighed er på menuen.