I aften sker det for første gang: Denne ene ting frygter den nye ‘X Factor’-vært især for

Skrevet af Kamille Isaksen

23/02/2024
Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Når aftenens liveshow ruller over skærmen, vil det blive Maria Fantinos første i historien.

Dagens topnyheder

Som den nye vært for "X Factor" 2024, står Maria Fantino over for sin debut i de direkte liveshows med en blanding af spænding og en smule frygt. Den 28-årige vært har brugt de seneste uger på intens forberedelse, fra at læse manuskripter til at gennemføre generalprøver, alt sammen for at sikre, at showet bliver en succes. 

Det skriver SE & HØR

På trods af at hun har gjort alt, hvad hun kan for at forberede sig, så er der særligt én bekymring, der vejer tungt på hendes skuldre.

Selvom det virker usandsynligt, så er det særligt risikoen for at falde igennem de store huller på scenen, der bekymrer den nye vært.

"Jeg ved ikke, om du har lagt mærke til det på scenen, men der er ret mange store huller, som jeg ikke havde lagt mærke til. Også fordi gulvet er sort, hullerne er sorte, så det har jeg fokuseret meget på."

Til trods for denne bekymring, føler Maria Fantino, at nerverne har lagt sig en smule, da de praktiske forberedelser har taget fokus væk fra nervøsiteten. Hun ser frem til det øjeblik, hvor alt det hårde arbejde kulminerer i det første liveshow. 

Skiftet fra Sofie Linde, der var vært fra 2016 til 2023, til Maria Fantino har været en stor ændring for "X Factor"-seerne. Hun indrømmer, at hun var nervøs for, hvordan publikum ville modtage hende som den nye vært, men responsen har overgået hendes forventninger.

"Responsen har også været dejlig indtil videre. Jeg forventede, at folk ikke ville kunne lide det. Primært fordi, jeg var den nye. Folk kan ikke lide nye ting," forklarede Maria Fantino. 

Maria Fantino står nu klar til at lede "X Factor" i aften, når programmets første liveshow løber over skærmen på TV 2.