Isabel Friis-Mikkelsen opgav schweizisk kæreste

27-årige Isabel Friis-Mikkelsen står overfor eventyrbrylluppet med hele Danmarks komiker nummer et, Casper Christensen.

Men nogle år inden de mødte hinanden, var det ved at blive seriøst mellem hende og en schweizisk forretningsmand.

Timm Vladimirs møde med sin kone, Katrine, fik ham til for alvor at tro på skæbnen. Læs hvorfor på femina.dk

Men afstanden var for stor og det samme var beslutningen om at rykke alt permanent op for at flytte til Schweiz. Det fortæller hun til FEMINA i denne uge.

- Jeg mødt ham på en ferie gennem en fælles ven, og det duede altså ikke i længden at have et forhold på den måde, så det var nemmere for mig at flytte derned. Men det var rimelig hårdt. Sådan at sige alt op herhjemme og være så langt væk fra sine venner og familie. Jeg havde ikke et fuldtidsjob dernede, som jeg kunne få opbygget et liv omkring, så det blev også kedeligt i længden.

Glad for at komme hjem igen

Alligevel ville hun ikke have gjort det anderledes, fortæller hun.

- Det er bestemt ikke noget, jeg har fortrudt. Det var spændende og enormt lærerigt. Man bliver jo nødt til at klare sig. Lære sproget, skaffe sig noget arbejde, få sig nogle venner.  Men jeg var FANDME også glad for at komme hjem igen! Og man må jo sige, at tingene er gået rimelig tjep siden, siger hun.

Filminstruktør Per Fly gennemgik sit livs krise – læs historien på femina.dk

Hendes schweiziske kæreste var også en del ældre end hende selv, men Isabel Friis-Mikkelsen understreger, at det ikke er noget, hun bevidst søger.

- Og ja, Anthony var også ældre end mig – på Caspers alder. Men det er altså ikke noget, jeg går bevidst efter, sådan som sladderbladene får det til at lyde, understreger Isabel Friis Mikkelsen overfor FEMINA.

Af redaktionen, FEMINA/NewsDesk Aller Media.

 

Dagens Gossip