Jesper Buch med ærlig udmelding: “Jeg har sgu tjent de penge, jeg skulle”

Skrevet af Kamille Isaksen

13 uger siden

|

28/02/2024
Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Tilbage i efteråret sagde Jesper Buch farvel til DR-programmet 'Løvens Hule' efter ni år.

Dagens topnyheder

Efter et niårigt engagement i DR's 'Løvens Hule' har Jesper Buch, den kendte investor og Just Eat-mangemillionær, valgt at træde tilbage for at fokusere mere på personlige projekter og familieliv. 

Det skriver B.T

Jesper Buch, der ikke ser sig selv som delvist pensioneret, har skåret lidt ned på arbejdstimerne for at tilbringe mere tid med sine børn og dyrke sin passion for padeltennis. “Jeg har lidt tænkt – nok er nok. Jeg har sgu tjent de penge, jeg skulle”

Selvom han er godt tilfreds med sin præstation og udbyttet gennem årene, så kan han dog alligevel ikke slippe arbejdslivet helt. Han understreger sin fortsatte involvering i erhvervslivet gennem sit hjerteprojekt, 'Jesper Buchs iværksætterakademi', samt andre igangværende initiativer.

Jesper Buchs beslutning om at forlade 'Løvens Hule' var drevet af en følelse af at have opnået sine finansielle mål og ønsket om at bidrage tilbage til samfundet. Han har etableret et iværksætterakademi i samarbejde med handelsskolen Niels Brock, hvor han investerer sin tid pro bono for at inspirere og uddanne unge iværksættere. Akademiet, som Jesper Buch personligt engagerer sig i gennem optagelsessamtaler og undervisning, sigter mod at skabe en unik uddannelse, der ikke fandtes før.

Ud over sit arbejde med akademiet fortsætter Jesper Buch med at afholde bootcamps for iværksættere i Marbella, Spanien, og deltager aktivt i bestyrelsesarbejde, herunder for Danmarks eksports- og investeringsfond, EIFO. 

Selvom han har reduceret sit arbejdsomfang fra 60-70 timer om ugen til omkring 37 timer, afviser han ideen om at være halvpensionist.