Josie vil have abort i 18. uge: Vil i stedet deltage i Big Brother

Josie Cunningham er kendt som en kontroversiel model og tidligere prostitueret. Og enten er hun blevet gravid med en fodboldspiller fra Premier League - eller med en kunde, mens hun var luder.

Kvinde med kunstig vagina: - Jeg lever et helt normalt liv

Nu har hun chancen for at komme med i programmet Big Brother på den britiske tv-kanal Channel 5. Derfor vil hun have en abort, selv om graviditeten er fremskreden. Hun planlægger derfor, at få en abort i næste uge:

- Jeg er endelig på vej til at blive berømt, og jeg vil ikke ødelægge det nu, siger hun til Mirror Online og fortsætter:

- Det vil fremme min karriere med en abort. På dette tidspunkt næste år vil jeg ikke have en baby. I stedet vil jeg være berømt, køre rundt i en skrigende pink Range Rover og købe et stort hus. Intet kan stå i vejen for mig, forklarer hun.

Familie ledte efter påskeæg: Fandt lig i haven

Det vil dog være umuligt for Josie Cunningham at gennemføre en abort i England. Det er nemlig forbudt ifølge engelsk lov, der dog tillader abort op til 24.uge, men anbefalingen er 12. uger. En abort kan dog gennemføres, hvis en fortsat graviditet kan skade kvindens fysiske eller mentale helbred. Karriereplaner og berømmelse er ikke gyldige årsager.

Sidste år skabte kvinden også harme i England. Her fik hun en brystforstørrende operation betalt af staten. Her var begrundelsen også såkaldte karriereplaner.

Se billeder og video nedenunder...