Kæmpede sig hele vejen: Her er vinderen af 'X Factor'

Foto: Jesper Sunesen/Ritzau Scanpix

Der blev ikke lagt skjul på, at det var en hårdt kæmpet kamp for sejren, men det endte alligevel med at blive en lykkelig slutning for Solveig i årets 'X Factor'.

Det endte med, at Nikoline Steen Kristensen og Solveig trakt de længste strå, da de slog Thomas Blachmans gruppe, der består af Simon & Marcus efter den første runde. 

Der skulle gå hele tre sange, før man kunne finde vinderen af 'X Factor' 2021. Det endte med at blive Solveig, der stjal sejren for næsen af sin holdkammerat Nikoline. 

Det betød også, at Oh Land havde to finalister tilbage i finalen, hvorfor hun endelig kunne vinge en sejr af sin bucketliste. 

Det kom dog ikke uden drama, da deltageren Nikoline endte med at blive fuldstændig forstenet, da hun skulle på scenen til sin første optræden. Hun måtte dermed blive fulgt ud af af Oh Land, mens Lise Rønne gjorde sit for at holde showet kørende. 

Hun vendte dog tilbage til scenen, hvorefter hun sang sin sang til ende. 

Nikolines single 'Alle tråde' og Solveigs version af 'Cranes in the sky' kan allerede downloades nu. De kan findes på de platforme, hvor du normalt finder din musik. 

Solveig kan nu se frem til, at hun har vundet en kontrakt med Universal Studios. Men hun får dog også tildelt et hjemmestudie, hvor hun kan indspille sit eget musik, ligesom hun også har vundet en session med Simon Cowell. 

Ham vil mange kende fra Britain's Got Talent, men det er såmænd også ham, der har opfundet 'X Factor'. Han har stået bag store navne såsom One Direction. 

 

Dagens Gossip