Kasper Hjulmand bryder sammen: I tårer for åben skærm

Kamille Isaksen

3 uger siden

|

17/06/2024
Underholdning
Foto: Imago/Ritzau Scanpix
Det var tydeligt at se, at spørgsmålet rørte den danske landsholdstræner.

Dagens topnyheder

Før det blev Kasper Hjulmands tur, var det Mette Frederiksen og Thomas Helmig, som sad i den varme stol. 

I DR-programmet ‘En særlig samtale’ er det journalister fra TV Glad, som får lov at stille spørgsmålene, og derfor bliver både spørgsmålene og svarene anderledes fra de svar, vi kender fra pressen.  

I en rørende episode af DR-programmet 'En særlig samtale' blev landstræner Kasper Hjulmand dybt berørt, da han blev stillet et personligt spørgsmål af en TV Glad-journalist.

Under en følelsesladet samtale i DR-programmet, hvor journalister fra TV Glad interviewer kendte personer, kunne landstræner Kasper Hjulmand ikke holde tårerne tilbage. Et spørgsmål om fejldiagnoser fik Kasper Hjulmand til at bryde sammen foran kameraet.

Spørgsmålet, der blev læst højt af journalisten Louise, omhandlede hendes personlige oplevelse med en fejldiagnose i teenageårene, som førte til forkert medicinering og senere den korrekte diagnose – autisme. "Jeg kender en hel del, der har været udsat for det, du siger her, og det er jo helt urimeligt. Det, du så har oplevet af modgang, kan du ikke gøre for," svarede Kasper Hjulmand rørt.

Kasper Hjulmand havde brug for et øjeblik til at samle sig, før han kunne svare på spørgsmålet. "Grunden til, jeg reagerer så kraftigt, er fordi, jeg kommer til at tænke på nogle mennesker, jeg kender rigtig godt... Hvor det ikke er gået så godt. Uha, der ramte du mig lige," sagde han, tydeligt påvirket. Han understregede vigtigheden af at tage diagnoser alvorligt.

Personlig erfaring

Kasper Hjulmands personlige erfaringer spiller en stor rolle i hans reaktion. Han har en lillebror, Mikkel, der er seks år yngre og udviklingshæmmet. Dette nære forhold har givet ham en dyb forståelse for de udfordringer, mennesker med særlige behov står overfor.

Det skriver HER&NU

Kasper Hjulmands forhold til sin bror, Mikkel, og søster, Rikke, blev også fremhævet i programmet. Han delte, hvor meget han har lært af sin bror og hvordan det har formet hans syn på livet.

Du kan se hele afsnittet af “En særlig samtale” ved at klikke her.