Kendt sanger god for 1,6 milliarder: Køber boliger for 36 millioner

Foto: Shutterstock

Ed Sheeran holder i øjeblikket pause fra musikken. Det betyder dog ikke, at han bare ligger hjemme på sofaen.

Ganske vist annoncerede han i slutningen af 2019, at han ville stoppe med at spille koncerter på ubestemt tid. Han er dog ikke arbejdsløs af den grund, da musikbranchen ikke er den eneste branche, han er involveret i.

Læs også

Partier presser regeringen: De feriepenge skal udbetales i år!

Han beskæftiger sig også med ejendomsinvestering på det britiske marked. Sangeren er ifølge Mirror god for 200 millioner pund. Det svarer til 1,6 milliarder danske kroner, og en stor del af disse er investeret i ejendomme.

Hidtil har han ejet 27 lejligheder og huse. Det siges dog, at denne portefølje af ejendomme nu er bleve udvidet.

Har købt nye ejendomme for 36 millioner kroner

Det britiske medie Mirror skriver, at hans virksomheder Maverick Properties Limited og Maverick Commercial Properties Limited den senest tid har været på indkøb. De har nemlig tilføjet boliger for 4,5 millioner pund (36 millioner kroner) til porteføljen.

Alle køb er desuden foretaget kontant. Derfor er der ikke nogle lån involveret. Foruden de mange boliger, ejer den populære sanger også en pub, en restaurant og et sandt palæ, som han bor i, når han er i London.

Til dagligt bor den succesfulde hitmager i Suffolk med sin hustru, Cherry Seaborn. For et par uger siden blev familie tilmed udvidet med en lille datter, der har fået navnet Cherry Seaborn.

Læs også

Professor med corona-opfordring til danskerne: Tænk jer om, før I gør dette

 

 

Dagens Gossip