Kevin vandt 3 millioner kroner og stormede ud af butikken i glæde: Så indså han at han havde glemt at tage billetten med

Skrevet af Kamille Isaksen

23/02/2024
Foto: Shutterstock / IA Lottery
Foto: Shutterstock / IA Lottery
Kevin indså, at han havde efterladt sin billet i butikken

Dagens topnyheder

Kevin Frey fra New Hampton oplevede et sandt eventyr, da han vandt en halv million dollars i lotteriet, men i sin begejstring glemte han først sin vinderkupon i butikken. Den 64-årige pastor, som har tjent sit samfund i mange år, blev så overvældet af nyheden om sin gevinst, at han forlod butikken uden den afgørende billet.

Det skriver Ialotteryblog.com.

Kevin Frey havde netop købt sin vinderkupon og var en af de heldige vindere af topgevinsterne i "$500,000 (svarende til 3.441.087 kroner) Ca$h" skrabespillet. Da han delte nyheden med sin familie over telefonen, bad en af hans voksne børn om at se et billede af kuponen. 

Det var i dette øjeblik, Kevin indså, at han havde efterladt sin billet i butikken. Han skyndte sig tilbage og fandt heldigvis kuponen, som en lige så forbløffet ekspedient havde lagt ved siden af lotteriterminalen.

Denne utrolige historie blev først virkelig, da Kevin kunne vise billetten til sin familie, som kendte til hans evne til at fortælle gode historier. Denne gang var historien dog sand. Med gevinsten planlægger Kevin og hans kone, Marian, at flytte tættere på familien i Des Moines-området, når de går på pension.

De ser også frem til at dele noget af gevinsten med deres familie og fortsætte med at støtte de velgørenhedsorganisationer, de har bidraget til i årevis.