Kvinde 'følte noget bevæge sig' i sit øre: Fik et chok, da hun så, hvad det var

03/06/2023 15:55

Nicolai Busekist

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde følte noget bevæge sig i sit øre. Derfor fik hun undersøgt, hvad det var. Da hun så, hvad det var, fik hun et stort chok.

Mest læste i dag

En video er for nylig gået viralt på det sociale medie TikTok. I denne video fortæller en ung kvinde, at hendes mor 'følte noget bevæge sig i sit øre'. Derfor besluttede de at undersøge, hvad det kunne være. 

I videoen ser man kvindes datter hælde en form for vaske ind i morens venstre øre. Ifølge Newsweek er der sandsynligvis tale om hydrogenperoxid, der ofte bruges til at fjerne ørevoks i øret. 

Desværre viste det sig, at det ikke var ørevoks, hun havde i sit øre. Derimod var det noget helt andet – og mere levende. 

Ganske få sekunder efter, at den klare væske blev hældt i øret på den ældre kvinde, kunne man se en edderkop kravle ud. Efter at være kravlet ud af hendes øre, fortsatte den med at kravle hen over hendes ansigt. 

"Det er fandme en edderkop," kan man høre datteren sige, hvorefter hendes mor siger: "Åh, for fanden!" 

Videoen har hjulpet den unge kvinde med at få en rigtig god start på TikTok. Det er nemlig den første video, hun overhovedet har delt på det sociale medie. Og kort efter, at den blev delt på hendes profil, endte den med at gå viralt. 

Derfor har hun også selv givet udtryk for, at hendes første video 'ikke kunne være bedre'. I løbet af relativt kort tid har videoen fået mere end 29,4 millioner visninger. Desuden er der også blevet efterladt flere tusinde kommentarer til videoen. 

"Har lige opdaget en helt ny frygt," er der en person, der har skrevet som kommentar til videoen. 

"Jeg ville simpelthen have været død," lød det fra en anden, som tilsyneladende ikke er specielt glad for edderkopper. 

"Jeg forventede, at det ville være en video med ørevoks. Det dér var jeg slet ikke forberedt på," skrev en tredje. 

"Jeg ville med det samme være taget på hospitalet efter dette," lød det fra en fjerde. 

Andre gav udtryk for, at de var meget overraskede over, hvor rolig kvinden formåede at være. Selvom hun opdagede, at en edderkop ikke blot havde boet i hendes øre, men endda kravlede hen over ansigtet på hende, var hun helt rolig. 

"Jeg ville begynde at slå mig selv i hovedet og hoppe rundt," skrev en seer. 

"Hvordan kunne du folde dig så meget i ro? Jeg ville være flygtet ud af huset eller ud af landet," tilføjede en anden. 

En tredje person skrev, at hun ville 'sove med ørepropper fra nu af', fordi hun var bange for at få besøg af en edderkop.