Kvinde samler på brugte kondomer og hænger klamme klatter op på væggen

Og du kan hjælpe til. Find ud af, hvordan og se billederne her.

I 2010 begyndte 27-årig norske Tonjes usædvanlige hobby, da hendes ekskæreste kom hjem med en pakke kondomer. Der var noget ved lugten af gummi, som hun syntes rigtig godt om. 

Det fortæller hun i et blogindlæg på norske famez.

- Efter vi havde været i seng sammen, spurgte jeg ham, om jeg måtte få kondomet. Han syntes, jeg var ækel, lyder det fra Tonje fra Harstad på bloggen.
Episoden er grunden til, at hun i dag er single. Hun har valgt at holde ved sin fetish for brugte kondomer og lugten af gummi.

Når hun holder fester derhjemme og folk bliver ekstra kærlige, beder hun sine venner om at lægge de brugte kondomer på natbordet - så vil hun smide dem ud. Men det gør hun ikke. Hun gemmer kondomerne og hænger dem op på sin væg.

Faktisk er hun blevet så besat af brugte kondomer, at hun betaler for dem. Hver gang hun tømmer sin postkasse, er det som juleaften for hende.
Nogle dage kan hun skaffe 20 brugte kondomer på én dag. Hun betaler op til 500 norske kroner for et brugt kondom. Og giver gerne afsenderen en ekstra hundredekroneseddel, hvis vedkommende vedlægger et foto af sig selv.  

- Jeg er ligeglad med, hvad andre tænker. Nogle er vilde med biler, andre med sport - så jeg må vel også have en hobby, skriver Tonje. 

Tidligere havde Tonje en stor vennekreds, men mange har taget afstand fra hende på grund af hendes bizarre hobby.

Når hun ikke får brugte kondomer af venner og folk, der sender dem til hende, er Tonjes familie gode til at hjælpe.

- Min far har mange venner, som sender kondomer i kuverter til mig. Og så har jeg en del sex selv med mennesker, jeg ikke kender.

Indtil videre har Tonje 1921 kondomer hængende på væggen i alle værelser i sin lejlighed. Hendes mål er at nå op på 10.000 brugte kondomer.

Hvis man ønsker at hjælpe Tonje med hendes samling af brugte kondomer, kan man skrive til hende på: kondom-tonje @ outlook.com

 

 

Dagens Gossip