Levende Barbie-dukke: Jeg får hypnose for at blive dummere

En amerikansk kvinde er så besat af at forvandle sig selv til en levende Barbie-dukke, at hun nu går til ekstremer og går i behandling for at blive "tomhjernet".

38-årige Blondie Bennett fra Californien får hypnose en gang om ugen. Behandlingen skal gøre hende mere tilbøjelig til blive forvirret og fraværende - og det virker.

- Jeg har fået 20 sessioner, og jeg begynder allerede at føle mig svimmel og forvirret hele tiden, fortæller Barbie-klonen til Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Verdens mest akavede øjeblik? Denne mand og kvinde nægter at kysse hinanden

Den tidligere model ændrede sit navn til Blondie for halvandet år siden og har brugt mere end 225.000 kroner på blandt andet fem brystoperationer, så hendes fortrin nu er på størrelse med Linse Kesslers.

Blondie er i dag arbejdsløs og lever af de penge, hun modtager fra flere mænd online, der gerne vil være hendes "sugar daddy." Hun får løbende spray tan, Botox og ekstra fyld i læberne for at få et kunstigt udsende. Men nu skal transformationen til "life in plastic" fuldendes ved at blive dummere. Og missionen ser ud til at være lykkedes.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Da jeg fornylig skulle samle en ven op i lufthaven, kunne jeg ikke huske, om jeg skulle køre til ankomst- eller afgangshallen. Jeg for også vild i tre timer, da jeg skulle besøge min mor - i huset hvor jeg voksede op, fortæller hun åbenhjertet.

Passionen for Barbie-dukker har fulgt Blondie siden barndommen. Hun ved, at andre kvinder også forsøger at blive plastikdukken, men hun har sat sig for at gå skridtet længere.

LÆS OGSÅ: Fuld fra tvang 8-årig søn til at køre hjem

- Jeg vil have at folk skal se mig som en plastik sexdukke, og at være hjernedød er en stor del af det, fastslår hun.

Se TV-indslag med den levende Barbie-dukke, Blondie Bennett, herunder: 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip