Lille dreng blev ved at løbe direkte ind i væggene på Schackenborg Slot: Da moderen spurgte ham hvorfor, fik hans svar nakkehårene til at rejse sig

Prins Joachim lægger ikke skjul på, at han tror på det overnaturlige. Nu afslører han uhyggelige detaljer om tiden på Schackenborg.

Det siges, at spøgelser har en forkærlighed til gamle slotte og herregårde.

Sådan er det også på Schackenborg Slot, hvor det ifølge Prins Joachim foregår masser af mystiske og uforklarlige ting.

- På Schackenborg vrimler det med spøgelser, siger prinsen i et nyt interview med Schackenborg.dk.

Den 47-årige prins lægger ikke skjul på, at han tror på det overnaturlige.

Han forklarer, han ikke selv har set spøgelser på slottet i Møgeltønder i Sønderjylland.

Prins Joachim boede i næsten 20 år på det gamle slot, hvis oprindelige bygning kan dateres tilbage til 1200-tallet.

En af de mest aktive ånder på Schackenborg Slot siges at være Den Onde Grevindes genfærd, men der foregår også andre uforklarlige ting og sager i de gamle bygninger.

- En lejer i portnerhuset oplevede, at hendes lille søn en dag løb direkte ind i væggen. Da hun spurgte ham hvorfor, fortalte han, at han da bare var løbet efter den lille pige. Senere viste det sig, at der i gammel tid havde været en dør præcis det sted, hvor drengen løb ind i væggen, forklarer prins Joachim.

Læs også

Pludseligt og voldsomt vægttab: Kiloene rasler af Prins Henrik

Selvom prinsen ikke selv har set spøgelser, så han har været ude for flere mystiske oplevelser i løbet af sin tid på slottet.

- Jeg har ikke selv set nogen spøgelser, men jeg bilder mig ind at have hørt et eller andet fra tid til anden. Det tætteste, jeg selv kommer på, er således en dag for tre-fire år siden, hvor vi stod i det store køkken med et vennepar med små børn, siger prins Joachim.

Han fortsætter: 

- Pludselig udbrød deres lille datter: Hvem er hende den gamle dame? - og pegede lige ud på slotspladsen. Vi kiggede straks, men der var intet eller ingen at se, forklarer han.

 

Dagens Gossip