‘Løvens Hule’-stjerne scorer nyt job

Foto: Shutterstock

Nu har den evigt populære ‘Løvens Hule’-stjerne scoret nyt job.

Du har helt sikkert set ham slå sine folder i det populære DR-program ‘Løvens Hule’. 

Og selvom han snart været hele paletten igennem, som både minister, iværksætter og investor på TV, så starter der nu endnu et nyt kapitel. 

Han skal nemlig bære titlen som adjungeret professor. 

Det løfter DTU sløret for i en pressemeddelelse. 

Her benytter de samtidig lejligheden til at understrege sort på hvidt, at de håber han kan styrke sammenhængen mellem forskning og erhvervsliv. 

Og Tommy Ahlers selv lægger heller ikke skjul på, at han vil bruge den stemme han har kvag hans tidligere beskæftigelser: 

“Jeg vil bruge den stemme, jeg har som iværksætter og tidligere politiker til at bane vejen for flere samarbejder mellem universitetet og erhvervslivet”, siger Tommy Ahlers i pressemeddelelsen. 

Og det er bestemt ikke første gang, at han sætter sine fødder på universitet. Han har nemlig tidligere været gæseforelæser på et iværksætterhus. 

Men nu håber han at kunne gøre endnu mere for at sparke gang i det han elsker, nemlig iværksætteriet: 

“Hvad er afgørende for at lykkes med at få flere fra den akademiske verden til at starte deres egen virksomhed? Det er noget af det, jeg glæder mig til at involvere mig i. Jeg vil også arbejde for, at investorer og andre, der ikke har den store berøring med DTU, får øjnene op for de muligheder, som DTU ligger inde med”, siger han.

Tommy Ahlers har i den seneste sæson lagt vejen forbi ‘Løvens Hule’ og haft særligt fokus på grønne startups. 

Læs også

Kort efter udtagelse: Hjulmand irriteret

 

 

Dagens Gossip