Lotte Kejser med trist nyt om forholdet til Amalie

06/06/2023 13:47

redaktion

Underholdning
Foto: Jeppe Bjørn Vejlø/Ritzau Scanpix
Foto: Jeppe Bjørn Vejlø/Ritzau Scanpix
Amalie Szigethy har længe været tæt knyttet til sin mor, men det er der blevet ændret på.

Mest læste i dag

Kriseramte familiebånd er til syne hos reality-stjernen Amalie Szigethy og hendes mor, Lotte Lytton Kejser.

Kejser har bekræftet til Se&Hør, at hun aktuelt ikke har kontakt med sin datter, til trods for tidligere tætte bånd mellem de to.

Denne oplysning kommer samtidig med, at Szigethy angiveligt er genforenet med hendes ekskæreste og far til hendes to børn, Mikkel Skelskov.

Kejser kommenterede datterens privatliv og indikerede, at Szigethy er tilbage sammen med Skelskov, dog uden hendes mors tilstedeværelse.

"Amalie er en voksen kvinde og træffer sine egne valg. Hvad jeg mener om Mikkel Skelskov er ikke relevant. Jeg ønsker dem god vind," udtalte Kejser til Her & Nu.

Dette sker til trods for, at der i slutningen af sidste år var stort drama mellem Amalie og Mikkel, hvor Amalie inddrog politiet og medierne, da hun mente, at Mikkel havde taget deres fællesbørn med på en rejse, uden at give besked om det.

Begge parter har deaktiveret deres Instagram-profiler, hvilket har gjort det umuligt for offentligheden at følge med i deres private liv.

Årsagen til den nuværende splittelse mellem Szigethy og hendes mor, som tidligere har delt mange oplevelser sammen, er indtil videre ukendt.