Mand troede, han tog uskyldigt feriebillede af kæreste: Men de to små piger havde skumle bagtanker

Det var dette billede, som manden tog af sin kæreste, mens de besøgte et tempel i Thailand. Foto: Reddit.

Ville du have spottet forbrydelsen på feriebilledet i tide?

Det er så dejligt og afslappende at være på ferie, at man nemt kan gå i en turistfælde. 

En ærgerlig mand har på sociale medier delt et billede af sin smilende kæreste foran et tempel i Thailand fra en netop overstået ferie. Parret blev nemlig bestjålet midt i et Kodak moment uden at opdage det, skriver det britiske medie Daily Mail.

Læs også

Nicolee tog en selfie i elevatoren: Opdager uhyggelig detalje bagefter

På billedet poserer kæresten sammen med to små thailandske piger, der bærer traditionelle klædedragter, mens de kærligt holder kvinden i hænderne.

Det ligner et helt almindelig feriebillede, som er fyldt med gode minder. Men sandheden er lidt en anden, forklarer manden, der tog billedet af sin kæreste.

Efter han han havde taget billedet, forsvandt de to små piger fra templet ved Phra That Doi Suthep i Chiang Mai i det nordlige Thailand, og kort efter opdagede turistparret, at kvinden manglede sit armbåndsur.

Parret fattede ikke mistanke, før end de så billedet. Foto. Reddit.

Da manden kiggede grundigt på billedet, så han, at han formentlig havde fanget det øjeblik, hvor den ene af de to små piger stjæler kærestens ur. Pigen til højre på billedet har fat i kvindens ur, ses det på billedet. 

"Dette billede har løst mysteriet om det forsvundne ur," skrev manden på det amerikanske sociale medie Reddit sammen med feriebilledet.

Pigen har godt fat i kvindens ur. Foto: Reddit.

Siden billedet blev delt, har tusindvis af brugere fortalt om deres uheldige feriehistorier på Reddit. Dog mener flere personer at være blevet udsat for et lignende trick af præcis de samme piger ved templet i Nordthailand. Enkelte kan endda fremvise billeder af pigerne, som formodes at være en del af en større tyvebande.

"Jeg har set disse små tyve før," skriver en bruger på Reddit.

Mens en anden person var gruelig tæt på at få taget det samme billede, som det uheldige par.

"For pokker da! Jeg var fristet til at spørge om et billede, da vi så dem ved templet, men jeg ønskede ikke at være den slags turist og var også bange for, at deres "chef", som luskede rundt, ville kræve penge, hvis jeg nærmede mig dem," skriver en anden Reddit-bruger.

Læs også

Livsfarlige fiskefrikadeller tilbagekaldes: Nu også solgt i Lidl og Aldi

 

 

Dagens Gossip