Martins kæreste syntes, han løb en meget mærkelig rute - så forstod hun pludseligt hvorfor

Foto: Privat

Han løb 11,5 kilometer for at få, hvad han ville have.

Da han lagde ruten op, som appen viste på et kort, kunne hans kæreste ikke forstå, hvorfor han havde løbet sådan en mærkelig rute.

Men Martin Rolfe have en helt genial grund til at ville løbe lige præcis den vej.

Den engelske mand havde nemlig tænkt sig at fri til sin kæreste Fatma Turk, og det skulle ske på en helt bestemt måde.

For kigger man nærmere på hans rute, som fitness-appen havde fulgt, kan man se, at ruten faktisk danner forskellige bogstaver.

Privatfoto

Et romantisk frieri
Kigger man endnu nærmere kan man til og med se, at de bogstaver udgør en sætning, nærmere bestemt spørgsmålet “Will you marry me?” (Oversat: Vil du gifte dig med mig red.)

"Først kommenterede hun, at det var en mærkelig vej, men så spurgte jeg ‘ligner det ikke ord?’ og så kiggede hun nærmere på dem. Inden hun kunne nå at vende sig om, var jeg nede på knæ," siger Martin Rolfe til Worthing Herald.

Han måtte løbe 11,5 kilometer for at få hele spørgsmålet med, og han fik virkelig taget fusen på sin kommende kone.

Fatma Turk troede, at hun ville blive friet til ved en middag på deres årsdag, som lå to dage inden det egentlige frieri.

Hun opdagede først ordene ‘you’ og ‘me’ (dig og mig, red.), og da hun så så ordet ‘will’, så vidste hun, hvad han havde gang i.

Hun sagde ja. Privatfoto

Udover det løbende frieri, så havde Martin Rolfe også lært sig selv, at sige ‘vil du gifte dig med mig?’ på tyrkisk, hvor Fatma stammer fra.

Læs også

Efter brystoperation: DR-kendis poserer topløs på forside

 

 

Dagens Gossip