Morten Ankerdal vågnede op til stor overraskelse: “Blev bogstaveligt talt taget på sengen”

Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Efter en omgang maveonde vågnede Morten Ankerdal op til noget af en overraskelse.

I går kunne vi fortælle, at Morten Ankerdal var ramt af maveonde og derfor ikke var på skærmen i aftes på TV 2. Han dækker lige nu VM i herrehåndbold i Egypten, hvor mange spillere fra forskellige nationer har døjet med maveproblemer.

Læs også

Tina Lund uenig: Ikke fair at kritisere danskere i Dubai

“Jeg må desværre "svigte" min wingman i dag. God kamp Claus Møller Jakobsen  i aften. Du er i trygge hænder hos Heidi Møller Eskildsen. Der er selvfølgelig fuld fart på vores vm dækning, selv om jeg lige tager en hoteldag. Ingen drama bare lidt magekrøll som de siger på norsk,” skrev han på Instagram, hvor man kunne se en menu bestående af cola, chips og piller, der skulle hjælpe på maven.

Det er også på Instagram, at han afslører, at han vågnede op til en stor overraskelse i morges.

Blev taget på sengen

I dag kan han sammen med hustruen Vibeke Ankerdal fejre kobberbryllup. Selvom han lige nu befinder sig i Egypten, så havde venner og familie ikke glemt, at det er 12 og et halvt år siden, at parret sagde ja til hinanden i Greve Kirke. 

“Dejlig overraskelse til morgen. Kobberbryllup på teams. Har de bedste venner, familie og den dejligste kone. Blev bogstaveligt talt taget på sengen, da min gode ven Thomas Kristensen pludselig bankede på døren til morgen,” skriver han og fortsætter:

“Det kan man da kalde et comeback efter en dag med mavegymnastik. Tak for alle jeres mange hilsner. Det har været meget rørende.”

Du kan se Morten Ankerdals opslag herunder:

Foto: Instagram @mortenankerdal

 

Læs også

Melder ud om Mikkel Hansen

 

 

 

Dagens Gossip